17. kolo
08.01.2017 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - CD Leganés 2:0

Betis v souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky získal potřebné vítězství, odpoutal se od sestupového pásma na rozdíl devíti bodů a po dvou porážkách s tímto soupeřem včas přerušil tuhle negativní bilanci. Leganés naopak prodloužil svou sérii šesti utkání bez výhry napříč všemi soutěžemi a i nadále se nachází v LaLize na vachrlaté šestnácté pozici.

Oba kluby se naposledy střetly před dvěma sezónami v rámci druhé nejvyšší ligy a v obou případech dokázal uspět ten z madridského předměstí. Tentokráte se však zaradoval sevillský tým, a to díky dvěma gólům z druhého poločasu. Ne že by Pepineros byli vyloženě horším mužstvem, každopádně na rozdíl od svého soka své šance neproměnili.

První dějství toho moc zajímavého nenabídlo. Úvodní střelu na branku vyslal Unai López, ovšem domácí brankář Antonio Adán si poradit dokázal, na druhé straně se dvakrát k zakončení propracoval Durmisi, avšak kýžený prostor netrefil. Poměrně aktivní se snažil být například též Dani Ceballos, nicméně hostujícího gólmana Champagneho výrazněji neohrozil.

V 51. minutě se Betis ujal vedení, které už svému protivníkovi nepřipustil. Rubén Castro potvrdil dobrou formu, Dani Ceballos mu naservíroval parádní kolmici do šestnáctky, a domácí forvard následně v tutovce neselhal. Pro nejlepšího šutéra sevillského družstva to byla již celkově osmá přesná trefa v tomto ročníku.

Hosté se na nějaký zvrat v utkání jednoduše nezmohli. Dvacet minut před koncem mohl hned ze dvou šancí navýšit náskok Martin, jenže v prvém případě těsně minul bránu a ve druhém byl jeho pokus zablokovaný. Přece se v 85. minutě ještě jednou zatřepotala síť, to když Alegría přihrál do vyložené pozici Piccinimu, a ten si sám před Champagnem hravě poradil.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele