33. kolo
22.04.2017 13:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 2:0

Málaga si vítězstvím nad Valencií vlastně definitivně zajistila záchranu. I když se svým protivníkem měla v posledních letech poměrně nevalnou bilanci, dokázala díky dvěma brankám Recia a Sandra Ramíreze ze závěru poločasu urvat tři body pro sebe. Netopýři mimochodem v Andalusii přišli o svou čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti.

Utkání bylo zprvu opatrné a do jakési větší příležitosti se propracoval až ve 23. minutě Munir, jenž naběhl do pokutového území, následně levačkou vystřelil, nicméně jeho přízemní pokus skončil jen vedle vzdálenější tyčky. Následně zřejmě měli hosté zahrávat pokutový kop po faulu na Munira, nicméně sudí Ignacio Iglesias nechal pokračovat ve hře.

Ve 36. minutě se domácí ujali vedení. Javi Ontiveros poslal z levé strany centr do brankového území, kam si naběhl Recio, a ten hlavou z blízkosti bez problémů udeřil. A za čtyři minuty Málaga navýšila svoje vedení. Sandro Ramírez sice trefil z přímého kopu ve zdi stojícího Garaye, k míči se ale propracoval záhy znovu, a tentokráte jeho střela zaplachtila do sítě.

Valencia po obrátce recept na svého soupeře nenašla. Svěřenci trenéra Míchela působili v defenzívě velmi kompaktním dojmem a pod větším tlakem prakticky celou druhou pětačtyřicetiminutovku nebyli. Skórovat naopak mohl v 58. minutě Sandro Ramírez, jenže po svém sólu namířil balón jen do připraveného gólmana Diega Alvese.

Až v závěrečných minutách mohli hosté tenhle souboj nějakým způsobem zdramatizovat. Nejprve se po nepochopitelné rozehrávce Málagy ocitl před brankářem Kamenim číhající Santi Mina, kamerunský muž v rukavicích ale výtečně vyběhl a vyrazil. A v nastavení pak po přihrávce Álvara Medrána trefil tyčku Mangala.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele