32. kolo
16.04.2017 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Granada CF - Celta Vigo 0:3

Ani příchod nového trenéra Tonyho Adamse nepomohl Granadě k nějakému lepšímu výsledku. Celta Vigo si s ní podobně jako v předchozích třech případech poradila a po dvou ligových porážkách si pojistila svou desátou příčku v tabulce. Určitě tuhle generálku před čtvrtfinálovou odvetou Evropské ligy bude hodnotit pozitivně.

Vedení domácího klubu, včetně čínského majitele Ťiang Li-čanga, dalo bývalému anglickému reprezentantovi za úkol pokusit se zachránit Granadu v nejvyšší soutěži. V uplynulých sedmi kolech včetně tohoto získala jen jeden jediný bod a i nadále se nachází v sestupovém pásmu. Na záchranu stále ztrácí nemalých sedm bodů.

Především směrem dopředu byli domácí opravdu hodně dlouhou dobu málo nebezpeční. Ne že by Célticos v ofenzívě nějak vyloženě zářili, ale alespoň se v prvním poločase do nějakých větších příležitostí přece jenom propracovali. V té první se v 19. minutě objevil Beauvue, sám před brankářem Ochoou ale selhal v koncovce a zprava pálil mimo.

O čtyři minuty později hosté zaznamenali první branku tohoto utkání. Defenzíva Nazaríes včetně Ochoy byla v tu chvíli hodně rozháraná a nesourodá, čehož jejich soupeř náležitě využil, Beauvue prostrčil balón na Jozabeda, a ten jemným obloučkem zkušeně zakončil. Následně si Jozabed mohl vsítit vlastní branku, ale jeho hlavička skončila nakonec vedle.

Zhruba po hodině hry začala Granada tlačit. V 61. minutě mohlo být vyrovnáno, po rohovém kopu si na zadní tyč nabíhal Ingason, jenže hlavou trestuhodně mířil vedle. Velice dobře střílel ze střední vzdálenosti Andreas Pereira, avšak pouze do náruče gólmana Sergia Álvareze. A z dálky pak Agbo trefil smolně břevno.

Tohle neproměňování šancí se nakonec Adamsovu mužstvo šeredně vymstilo. Protože sedmnáct minut před koncem Díaz zakroutil balón přes zeď parádně do šibenice a navýšil vedení. A o tři minuty později Celta udeřila ještě jednou, to když Bongondův odražený pokus od břevna dorazil za brankovou čáru Beauvue.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele