16. kolo
18.12.2016 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 2:0

Deportivo potvrdilo stoupající formu, navázalo na svůj výkon z minulého kola, v němž se mu málem podařilo překvapit Real, a v důležitém souboji o záchranu porazilo o dvě branky poslední Osasunu. Ta se i nadále nachází v hluboké krizi, prohrála již svůj sedmý zápas za sebou, a i nadále je posazená na samotném dně tabulky.

Všudy všeho získala La Coruňa teprve své čtvrté vítězství v sezóně, které mu zaručilo před startem jarní části čtyřbodový náskok na sestupové pásmo. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, kdy rozdílovou trefu zajistil Florin Andone, a následně se trefil také Ryan Babel. Pamplona, která dosud v LaLize vyhrála jen v říjnu v Eibaru, nedokázala najít odpověď.

Uběhlo jen pár minut a už se do první větší možnosti dostal Babel, jenž svou střelu z vyložené pozice tlačil do šibenice, nicméně gólman Nauzet Pérez dokázal jeho pokus fantasticky zlikvidovat. O pár sekund později se již ale dokázal prosadit Andone, na jehož hlavičku přesně nacentroval od rohového praporku Colak.

Ve 33. minutě se za Nauzetem Pérezem roztřepovala síť znovu, rumunský útočník měl přesnou mušku znovu, jenže tentokráte se po pobídce Babela nacházel pouze v ofsajdu. Tři minuty před přestávkou se domácí přece jenom prosadili podruhé. Gil počkal na správný moment a jemným obloučkem našel skórujícího Babela.

Kvůli výpadku umělého osvětlení druhý poločas začal o něco později. Zprvu měli Branquiazuis štěstí, že Sergio Léon nešťastně uklouzl a že hosté nakonec nezužitkovali nebezpečný centr. Dvacet minut před koncem mohl náskok navýšit Colak, který se zbavil obránce Ivána Márqueze, jenže pak mířil jen do rukavic Nauzeta Péreze.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele