27. kolo
12.03.2017 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Celta Vigo - Villarreal CF 0:1

Villareal vyhrál už potřetí v řadě, využil porážky Realu Sociedad a vyhoupl se díky lepšímu skóre na páté místo tabulky. Celta naopak prohrála už podruhé za sebou, na svou ligovou výhru čeká od půlky února a i nadále se nachází jen v šedém středu tabulky. O osudu utkání rozhodla jediná trefa Roberta Soldada ze závěru prvního poločasu.

Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji, nicméně Hjulsager po dvou minutách hry bránu minul a ve slušné pozici, ale v už docela složitém střeleckém úhlu, nevyzrál na brankáře Andrése Fernándeze dobře se uvolnivší Rossi. Zakončovat se dále snažili Hugo Mallo i Bongonda, ovšem ani jeden z nich mezi tři tyče nezamířil.

Vlastně až po půlhodině hry se Žlutá proroka začala výrazněji osmělovat. Nejprve se ve 33. minutě na levé straně propracoval k vůbec prvnímu zakončení Villarealu středový záložník Bruno, jeho slabounkou střelu však poměrně snadno zlikvidoval gólman Sergio Álvarez. Ve svých šancích pak neuspěli Soriano ani Bakambu.

Už už se chystaly oba týmy do kabin, dokázali hosté na poslední chvíli zaznamenat změnu průběžného skóre. Centr ze standardky nejprve doputoval na hlavičku Musacchia, od níž se míč odrazil na hlavu Soldada, a ten nic netušíc svou tečí poslal balón šťastně do sítě. Celta se po přestávce na žádnou vyrovnávací trefu nezmohla.

V 55. minutě se dožadovala penalty, neboť v pokutovém území si vůči Hugovi Mallovi nepočínal v rukavičkách Soriano, avšak sudí Mario Melero na bílý puntík neukázal. Jinak však hra směrem dopředu u Viga vázla, vůbec nějaký střelecký pokus vyprodukovalo až v 67. minutě zásluhou Planase, jeho pravačka se ovšem neujala.

V 76. minutě se na hranici brankové území objevil Rossi, jenž se snažil ohrozit Andrése Fernándeze, nicméně jeho pokus zablokoval obránce Víctor Ruíz. Závěrečná desetiminutovka pak byla z obou stran poměrně hodně nervózní, celkem bylo rozdáno pět žlutých karet, na konečný výsledek však tyto situace neměly již žádný vliv.

Autor: Patrik Sandev / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele