36. kolo
08.05.2017 20:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

CD Leganés - Real Betis 4:0

Leganés si jednoznačně poradil s Betisem a je prakticky zachráněn. Dvě kola před koncem soutěže má šestibodový náskok. Pepineros měli skvělý start do zápasu a velice rychle vedli o dvě branky, a když stejný počet gólů nastříleli i ve druhém dějství, vznikl z toho debakl 4:0. Dvěma góly se blýskl útočník Szymanowski a jeho kolega Gabriel se dokonce prosadil od poloviny hřiště.

Radost na stadionu Municipal de Butarque propukla už v sedmé minutě, kdy Álex Martínez zahrál ve vlastním vápně viditelně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Útočník Szymanowski poslal Adána na druhou stranu a zajistil domácím důležité vedení. Leganés byl navíc ve velké euforii a dokázal toho náležitě využít hned za dalších sedm minut. El Zhar se ve vápně prosmýkl mezi dvěma obránci a špičkou kopačky poslal balón do sítě.

Obrana Betisu byla v úvodu zápasu jako ospalá, za chvíli si udělal z obránců tréninkové kužele Rubén Perez, ale na další gól zatím nedošlo. Betis se dostal ke slovu až ve 36.minutě, ale rána Martina brankáře Herrerína nezaskočila.

Hráči Leganésu si byli vědomi faktu, že třetí gól dost možná celé utkání rozhodne a proto i do druhého dějství vstoupili aktivněji. A zadařilo se v 65.minutě, kdy Gabriel vstřelil neuvěřitelnou branku od poloviny hřiště. Hosté chybovali v rozehrávce a Gabriel si povšiml vyběhnutého Adána, čehož dokonale využil. Čtvrthodinu před koncem mohl alespoň korigovat Alegría, jeho hlavičku z malého vápna však Herrerín fantasticky zlikvidoval. Betis stoprocentní šanci nedal a byl za to potrestán. Szymanowski prošel pokutovým územím jako nůž máslem a bez problému překonal Adána počtvrté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele