4. kolo
17.09.2016 16:15 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sporting Gijón 5:0

Vedle Barcelony si s chutí zastřílelo i Atlético Madrid, které přejelo Sporting Gijón 5:0. Hosté předvedli na stadionu Vicenteho Calderóna špatný výkon a v podstatě už po půlhodině hry bylo po utkání. Dvakrát se trefili Griezmann s Torresem, jednou se prosadil Gameiro.

Sporting nedokázal favorizovanému Atlétiku vzdorovat příliš dlouho. Už po pěti minutách prohrával o dvě branky, když jeho obrana nechala pohodlně zakončovat Griezmanna a jeho parťáka Gameira. Nejprve Gameiro vysunul Griezmanna, jenž proměnil samostatný postup na Cuéllara a krátce na to předvedl pohlednou individuální akci Gameiro, když obešel dva protihráče a přesnou střelou zakončil. Francouzské duo tak zařídilo Atlétiku brzké dvoubrankové vedení.

Domácí v pohodě kombinovali, další šance sice nepřicházely, ale po půlhodině hry už bylo v podstatě rozhodnuto. Griezmann udělal s balónem rychlé kroky a parádní ranou pod břevno zvýšil už na 3:0. Simeoneho parta první poločas ovládla, vyhrála ho jasně 3:0 a měla nakročeno k zisku tří bodů.

Gijón si na stadionu Vicenteho Calderóna prakticky nic nevytvořil. V 72. minutě už zvyšoval na hrozivých 4:0 další nekompromisní ranou Fernando Torres! Cases ještě mohl výsledek kosmeticky upravit a alespoň zaznamenat čestný úspěch, ale z mírného úhlu branku vůbec netrefil. Utkání nakonec ukončila penalta ve prospěch Atlétika. Faul na Gaitána Fernandro Torres potrestal a domácí si tak připisují vysoké vítězství 5:0!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele