35. kolo
24.04.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Sociedad 0:0

Zápas mezi Villarrealem a San Sebastianem vítěze nenašel. Čtvrtý celek tabulky nedokázal Baskům vstřeli gól a diváci na stadionu Mestalla se tak branky nedočkali. Žlutá ponorka nevyužila zaváhání Bilbaa a její náskok na pátou pozici tak tři kola před koncem soutěže stále činí šest bodů.

Real Sociedad začal zápas proti domácím velmi dobře, brzké vedení mohl zařídit svému celku Elustondo. Ten však hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle. Ve 23. minutě si první gólovku zápasu vytvořili také hráči ve žlutém, ovšem po pasu Bakamby ztroskotal Roberto Soldado na výbroně chytajícím Rullim. Vzápětí dostal Villarreal možnost zahrávat přímý volný kop z poza vápna a výstavní střela Bruna Soriana orazítkovala břevno!

A když nevyšel na druhé straně ani průnik Zurutuzy, jehož po velkém zaváhání stopera Baillyho se štěstím zastavil gólman Asenjo, šla obě mužstva do šaten za nerozhodného stavu. Nerozhodný výsledek byl opět v ohrožení, když Baskům vyšla kombinace na polovině soupeře a pohotově pálil Bergara. Jeho rána se však těsně nevešla mezi tři tyče. Real byl blízko vedení znova v 61. minutě po velké hrubce domácí obrany, které pláchl Carlos Vela. Ten však vůbec nepotvrdil svou pověst střelce a ledabylým zakončením zahodil největší šanci svého týmu.

Na druhé straně mohl vítězství přetáhnout na stranu Žluté ponorky Bakambu, jenž se ukázal ve výborném světle při svém úniku v 85. minutě. Následný pokus z pravé strany však namířil jen do připraveného Rulliho. Více se už do devadesáti odehraných minut nevešlo a obě mužstva si tak připisují po bodu za bezbrankovou remízu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele