20. kolo
16.01.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Betis 0:0

Villarreal promrhal možnost předskočit Real Madrid a alespoň dočasně se posunout na třetí místo, neboť s Realem Betis uhrál pouze bezbrankovou remízu. Zato hosté mohou slavit cenný bod a kvalitní podklad k dalším slibným výsledkům pro nového manažera Juana Merina.

Pro trenéra Betisu šlo o vůbec první zápas ve funkci poté, co byl vyhozen Pepe Mel, a dočasný kouč hned ukončil negativní sérii pěti porážek v Primera División za sebou. Díky remíze 0:0 se andaluský celek posunul v tabulce na čtrnácté místo, zatímco Villarreal zůstává čtvrtý. Jeho šňůra šesti ligových výher za sebou je tak u konce.

Navzdory mizerné formě, kterou podtrhl debakl od lokálního rivala Sevilly v ligovém poháru, byl Betis v první půli tím lepším týmem na hřišti. Největší hrozbu představoval útočník Rubén Castro, jenž nejprve s přispěním teče poslal svůj přímý kop jen těsně vedle, a pak v další slibné pozici vysoko přestřelil. Blízko k průlomu skóre měl také Foued Kadir, avšak z dorážky po zablokované ráně Álvara Cejuda nedokázal nic vytěžit.

Villarreal sice neměl více ze hry, ale přesto si pár svých šancí vytvořit dokázal. Roberto Soldado pokoušel střelecké štěstí hned v první minutě, ovšem nezamířil přesně, a na konci první půle tentýž španělský útočník pro změnu těsně přepálil břevno. Po změně stran se utkání ještě více vyrovnalo a žádný tým nebyl schopný ukořistit všechny body jen pro sebe.

Nejslibnější moment z pohledu domácích přišel, když Adrian Marin pronikl do pokutového území, ovšem Antonio Adán v brance Betisu si s jeho ranou poradil včasným zákrokem nohou. Když pak na opačné straně Alfred N’Diyae z voleje poslal míč o trochu výše, než bylo zdrávo, rozešly se oba celky s bezbrankovou remízou. Villarreal bude mít příští možnost nastolit novou vítěznou šňůru venku proti barcelonskému Espanyolu, Betis pak zase čeká soupeř z Madridu, neboť na jeho trávník zavítá slavný Real.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
Robík

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele