34. kolo
20.04.2016 20:45 CET
4 : 0
(3:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - SD Eibar 4:0

Valencie navázala na překvapivé prvenství z Camp Nou a drtivým způsobem přehrála na domácí půdě Eibar v poměru 4:0. Mužem zápasu se stal bezesporu španělský útočník Paco Alcácer, autor hattricku.

Los Che tak podle všeho alespoň v závěru sezony napravují svou pošramocenou pověst, neboť jde již o jejich třetí vítězství v řadě. Díky výhrám nad Sevillou, Barcelonou a nyní Eibarem se tak valencijští posunuli v tabulce z podprůměrného třináctého místa již rovnou na osmé, a tak si již nemusí ani v nejmenším dělat starosti s možným bojem o záchranu. Eibar se po této porážce posouvá do druhé poloviny tabulky na příčku jedenáctou.

Nový domácí kouč Pako Ayestarán, jenž nahradil odvolaného Garyho Nevilla a doposud se ve své kariéře pohyboval především po boku Rafaela Beníteze (ať už v Liverpoolu či právě Valencii), tak po úvodní porážce v nové funkci sbírá jedno prvenství za druhým. Tentokráte za něj může děkovat především dvaadvacetiletému Alcácerovi, jenž poslal Netopýry do vedení již v desáté minutě po zprvu neproměněné penaltě za faul Daniho Garcíi na Pareja. Brankář Asier Riesgo totiž zvládl Alcácerovu ránu pouze vyražením zpět k nohám španělského útočníka, jenž napodruhé ze snadné pozice nezaváhal.

Osmnáct minut nato pak domácí přidali i pojišťovací gól číslo dvě. Po pasu Joaa Cançela si aktivní Alcácer pohlídal zakončení pravačkou a trefil se přesně k tyči. Ještě pět minut před koncem první půle navíc španělský reprezentant dokonal svůj hattrick, když pro změnu Rodrigův centr ze strany proměnil z bezprostřední blízkosti hlavičkou. V druhé půli ještě dodal výsledku punc debaklu Cançelo, jenž v šestapadesáté minutě po dalším Rodrigově pasu trefil pravý horní růžek branky.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hattrick, to je vážně pako...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele