16. kolo
19.12.2015 16:00 CET
2 : 2
(2:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 2:2

Gary Neville si na své první ligové vítězství v novém působišti musí stále počkat. Jeho Valencie totiž na domácí půdě proti Getafe uhrála pouze divokou remízu 2:2 a nadále se potácí ve středu ligové tabulky.

Všechny čtyři branky padly kuriózně hned v první půli, kdy nejprve hosté dvakrát vedli zásluhou Pabla Sarabii s Ángelem Lafitou, ovšem domácí Netopýři dokázali pokaždé pohotově odpovědět. Po trefách Paca Alcácera a Santiho Miny už ale žádný zásah číslo tři nepřišel ani na jedné straně, a tak Neville ve svých dvou ligových zápasech ani nevyhrál, ani neprohrál. Getafe zisk bodu pomohl k alespoň částečnému odsunu od sestupových vod, Valencie je nyní sedmá, ovšem po odehraných zápasech ostatních klubů se tabulkou ještě propadne.

Madridský celek se ujal překvapivého vedení v desáté minutě, když José Gayá fauloval před vlastní šestnáctkou Calu. K přímému kopu se postavil Pablo Sarabia a krásnou ranou přes zeď překonal brankáře Jaumeho, jenž se po míči marně natahoval. Vedení však Getafe vydrželo pouhopouhé čtyři minuty. Joao Cançelo pronikl kupředu po levé straně a poslal nebezpečný centr do ohně, kde číhal španělský reprezentant Alcácer. Jeho krásná rána z voleje zapadla přesně k přední tyči a bylo vyrovnáno.

Divoká první půle ovšem pokračovala dále a na obrátkách neubrala ani o píď. Uběhlo sotva dvaadvacet minut, když Aymen Abdennour poslal mizernou přihrávku, kterou vypíchl Víctor Rodríguez a posunul míč směrem k Lafitovi. Hostující útočník pohotově vypálil a Getafe k Nevillově nechuti znovu vedlo. Chvíli nato dokonce hosté skórovali i potřetí, ovšem radost jim hned záhy sebral zdvižený praporek čárového rozhodčího, který si správně všimnul postavení mimo hru zakončujícího Caly.

Deset minut před poločasovým odchodem do šaten tak Valencijští dostali možnost znovu se vrátit zpět do zápasu. Střídající Mina, jenž nahradil zraněného beka Gayu, byl na konci pohledné kombinace Cançela s Alcácerem a první půle tak skončila nerozhodně. Po změně stran sice domácí povětšinou herně dominovali, jenže průlom remízového stavu ne a ne přijít.

V samém závěru měl dost možná největší šanci ukořistit tři body Daniel Parejo, avšak Vicente Guaita v brance Getafe dokázal jeho přímý kop vyškrábnout konečky prstů z brankové čáry. Úplně poslední příležitost zápasu pak připadla hostům, konkrétně Lafitovi, jenže ke smůle Getafe se rána gólových parametrů odrazila pouze od břevna Jaumeho branky. Dramatické utkání tak skončilo remízou 2:2.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

S odřenýma prsama těsná výhra Valencie (doufám)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele