2. kolo
30.08.2015 22:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Levante UD 0:0

Nováček z Las Palmas a Levante spolu ve vzájemném duelu vyválčili první ligový bod za bezbrankovou remízu. Estadio Gran Canaria se tak sice dočkal prvoligového zápasu po dlouhých dvanácti letech, ovšem na výhru nebo alespoň gólového střelce si ještě nějaký ten týden počká.

Domácí sice měli více ze hry a držení míče bylo jednoznačně na jejich straně, naráželi na hluboký defenzivní blok pod taktovkou trenéra Lucase Alcaraze, který za celých devadesát minut navzdory viditelné snaze překonat nedokázali. Víceméně u všeho podstatného byl hrotový útočník Las Palmas Sergio Araujo, jenž nejprve z kraje pokutového území těsně minul a v samotném závěru mohl strhnout všechny body na stranu domácích. Brankář Rubén Martínez však někdejšího útočníka barcelonského béčka dokázal vychytat, přestože šlo o vydařené "nůžky".

Bývalý gólman Almérie o sobě dal vědět také při ráně Davida Simona v průběhu druhé půle a při hlavičce Aythami Artilese si mohl s přihlížením zhluboka oddychnout, neboť míč skončil těsně nad břevnem jeho branky. Jediné známky nebezpečné akce na opačném konci hřiště se hosté dopustili z ojedinělých standardních situací, avšak ani z centrovaných míčů do ohně se nic neujalo. Alcarazovi svěřenci tak po domácím zaváhání s Celtou Vigo nabrali na konto první bod a stejně tak je na tom i Las Palmas, které pro změnu na úvod sezony prohrálo po statečném výkonu na půdě favorizovaného Atlética Madrid.

Autor: Martin Kantor / espnfc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude zaujímavý zápas a ak nevyhrá Levante 1:4 tak som Hrdobec Obecní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele