16. kolo
20.12.2015 18:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 0:2

Dvě trefy Denise Suáreze rozhodly o tom, že Villarreal si z hřiště Realu Sociedad veze všechny body za triumf 2:0. Pro Žlutou ponorku přitom šlo o první ligové vítězství na hřišti soupeře od měsíce září, zatímco domácí poprvé od odvolání Davida Moyese naplno ostrouhali.

Hlavním problémem Villarrealu ve venkovních zápasech byla v posledních týdnech hlavně střelecká impotence, o čemž svědčí hned čtyři mače za sebou mimo domov bez jediného vstřeleného gólu. Ovšem na stadionu Anoeta se prodloužení této negativní série nekonalo, ba naopak. Suárezovy trefy přišly vždy v závěru obou poločasů a vzešlo z toho relativně pohodlné prvenství, přestože hosté jistě dokážou předvést i lepší výkon, než jakým se prezentovali zvláště v druhé půli.

Průlom bezbrankového stavu přišel v sedmadvacáté minutě, kdy šli hosté zaslouženě do vedení. Cédric Bakambú využil zaváhání v rozehrávce domácích a předložil míč Suárezovi. Někdejší záložník Manchesteru City musel být až sám překvapen, jak moc prostoru k zakončení v tu chvíli dostal, a tak nerušeně zpoza pokutového území přízemní ranou překonal Geronima Rulliho poprvé. Dost možná klíčový moment zápasu přišel hned záhy, když brankář Aréola špičkovým zákrokem udržel čisté konto i náskok svého týmu při dravém průniku Brumy.

Domácí sice pokračovali v honbě za vyrovnáním, ale do konce první půle už nestihli přijít s ničím, co by obrana Villarrealu nebyla schopná zvládnout. Tři minuty před odchodem do šaten naopak mohli hosté kopat penaltu po pádu Jonathana dos Santose při zákroku Yuriho, avšak píšťalka sudího zůstala němá.

Po změně stran Sociedad přepnul na ještě vyšší obrátka, zatímco Villarreal jako by v tu chvíli rezignoval na většinovou kontrolu hry. Elustondo s Illarramendim však neuspěli a podobně si počínal také Sergio Canales. Místo vyrovnání ale přišel tvrdý direkt číslo dvě. Rychlý protiútok zakončil znovu hrdina večera Suárez, jemuž se povedlo obejít vyběhnuvšího Rulliho a sebevědomě propálil i vše zbylé, co jej dělilo od dalšího gólu.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
RS

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele