36. kolo
30.04.2016 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Real Madrid 0:1

Real Madrid nakonec vybojoval na hřišti Realu Sociedad tři body za výhru 1:0. Vítězství Bílému Baletu při absenci Cristiana Ronalda i Karima Benzemy vystřelil Gareth Bale, jenž v 80. minutě prolomil střeleckou smůlu. Real tak jako první z vedoucí trojice zvládl svůj zápas a hodil rukavici Atléticu a Barceloně.

Los Blancos byli od počátku zápasu nebezpečnější, už v 9. minutě mohl posunout svůj tým do vedení James Rodríguez, Rulliho v brance San Sebastianu ale nepřekonal. Prakticky celý první poločas byl ve znamení zahazování šancí v podání hostů. V 15. minutě centroval Modrič na Balea, jehož hlavičkovému pokusu scházelo jen velmi málo stejně jako o sedm minut později, kdy mu na hlavu naservíroval míč pro změnu Nacho.

Další soustavný tlak si Bílý balet vytvořil před koncem poločasu, nicméně už překonaného Rulliho zastoupil po průniku Nacha na brankové čáře González. Až ve 44. minutě se dostali ke slovu také Baskové. Překvapivý gól do šatny měl na kopačce po pasu Oyarzabala hbitý Zaldua, jeho tvrdá rána však postrádala přesnost.

Další tutovku si hosté v černém vypracovali v 58. minutě. Po nešťastném obranném zákroku Yuriho se k odraženému míči dostal ve vápně San Sebastianu Bale, ale balón namířil jen do obránců před sebou. Už to vypadalo, že Real smůlu před brankou soupeře neprolomí, v 80. minutě však míč konečně skončil v domácí brance. Při po hříchu jediné gólové akci utkání centroval do ohně před Rullim z pravé strany Lucas Vázquez. Na hranici malého vápna Bale předskočil Elustonda a domácí gólman už neměl šanci zareagovat - 0:1!

V nastavení ještě musel vytasit Keylor Navas brilantní zákrok proti hlavičce Zurutuzy, naděje Realu na titul tak i díky němu pořád zůstávají naživu. Madridští tedy dobyli San Sebatian a budou čekat jak si povedou jejich konkurenti.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
valloire

0-1

Reagovat
valloire

Reagovat
Diego2

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra domacich

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Rox

Ten kurz 1,6 hodně láká...

Reagovat
smazaný uživatel

spis 10 laka... bude to pro Real strasne tezky

Reagovat
Rox

Já to tam už poslal.. Věřim jim dost... Real bude mít jednu šanci za druhou a bude jen otázka jestli to tam spadne nebo ne.. Ronaldo a Benzema fakt nejsou všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou zvyklí hrát vše na Ronalda. Teď nebudou vědět, komu přihrávat před branou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno Sociedad bez Agirretxe a Jonathase ... asi budou trápit Real ale uvidíme v jaké sestavě naskočí Real ale o titul ještě neni rozhodnuto takže Real musi zabrat na 1000%

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ronalda a Benzemy

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav jak bude hrát Sociedad proti Realu...Barceloně jako každej rok nic nedovolilo a hráli na 100 %..jestli prohrají o víc než 3 goly tak už nevím teda.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no doufejme ze z Realu vycerpaji pokud mozno co nejvice sil, kdyz kkti z anglicke federace nejsou schopni presunout zapas City na sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Noo buď rád že ten zápas real-City se hraje ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
RS

Jsme bez utocniku (Imanol a Jonathas), na lavce bude Bautista ze Sanse, dale nebude Vela-karty a Martinez-zraneni.

Dneska to bude dost tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Realu zase chybí Ronaldo i Benzema....tak to musíte zavřít a čistit střed hřiště ! díky :D

Reagovat
smazaný uživatel

opet a nahlas GARETH BALE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele