3. kolo
12.09.2015 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 1:0

Real Betis po návratu do první ligy od samého úvodu sezony dělá všechno pro to, aby se neopakovalo jeho předloňské trápení. Naposledy se o tom přesvědčil Real Sociedad, který sice hrál celý druhý poločas přesilovou hru, ale i tak odjíždí domů poražen v poměru 1:0.

O jediný gól utkání se postaral v jednačtyřicáté minutě Rubén Castro, jenž svému klubu zajistil skok na osmou příčku ligové tabulky. Zato Sociedad nadále čeká na své první vítězství a potácí se na místě třináctém. Takto si David Moyes vstup do své první plnohodnotné sezony v baskickém klubu jistě nepředstavoval.

Domácí si od samého počátku šli za svým a mohli žehrat na smůlu v zakončení, když Brunova hlavička z bezprostřední blízkosti skončila těsně mimo. Petrosův dalekonosný pokus se poté rovněž minul účinkem a na opačné straně se musel činit brankář Adán při ráně Jonathase. Po půlhodině hry se ještě Rubén Pardo neprosadil, ale deset minut nato sevillský celek přece jen docílil průlomu bezbrankového stavu.

Celou gólovou akci odstartoval centrem z pravé strany Joaquín, na jehož konci se objevil Rubén Castro a přesnou hlavičkou umístil míč do sítě ke vzdálenější tyči. Všechno v tu chvíli vypadalo růžově, ovšem domácí záhy zchladil letní příchozí Petros, neboť brazilský středopolař uviděl ještě před přestávkou druhou žlutou kartu a rázem dostal Betis pod tlak.

Po změně stran se Sociedad marně snažil dotáhnout a posléze ideálně i otočit nepříznivý vývoj utkání. Nejprve si na Adána nepřišel Jonathas, poté selhal Aritz Elustondo a v závěru se Imanol Agirretxe dostal dokonce hned ke třem výtečným příležitostem. Hostující útočník však nevyužil ani jednu z nich, a tak Betis může slavit cenné tři body za těsnou ubojovanou výhru 1:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
RS

0:2

Reagovat
RS

Nestranný prewiev...

Reagovat
Lorcan

buď rád že je ňáký a neremcej

Reagovat
RS

tak co mám dělat, jinýho, když to v bedně nedávají a asi ani nebudou..

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele