13. kolo
27.11.2015 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Real Betis 0:1

Poslední týdny sice nasvědčovaly tomu, že se Levante výkonnostně zvedá a posun v tabulce vzhůru bude následovat, jenže valencijský celek v páteční předehrávce Primera división tvrdě narazil proti Realu Betis a nutno dodat, že si zato může především sám. Domácí útočník Deyverson totiž předvedl omyl, který na konci letošního ligového ročníku může směle kandidovat na spálenou šanci sezony....

O jedinou branku se postaral jako obvykle Rubén Castro, hlavní ofenzivní zbraň andaluského celku, která již zaznamenala osmou gólovou trefu. Betis sice musel po vyloučení Heika Westermanna dohrávat v deseti, ovšem i v oslabení již zvládl svůj náskok uhájit a posunul se na výtečné deváté místo. To Levante zůstává zcela namočeno v sestupových vodách a může za to vyčinit především Deyversonovi, jemuž se povedlo netrefit prázdnou bránu z pouhých několika metrů.

Hosté předvedli, jak by měl vypadat ideální vstup do zápasu a hned ve čtvrté minutě se ujali vedení. Joaquínův průnik po levé straně otevřel obranu Levante a následný centr do správného prostoru zakončil Castro přesnou ranou k levé tyči, kam Rubén nestihl dosáhnout. Levante však přesto mohlo a mělo srovnat hned záhy po dalších čtyřech minutách. Verzův střílený oblouček totiž skončil na brankové konstrukci a brazilský útočník Deyverson jej sice skvěle doběhl k zdánlivě snadné dorážce do odkryté sítě, jenže nepochopitelně z bezprostřední blízkosti napálil míč do břevna, od nějž posléze odskákal do bezpečí.

Deyverson ještě do poločasu mohl svůj neúspěch napravit, avšak ani napodruhé mu nepřálo štěstí a jeho rána skončila těsně vedle. Na opačné straně zase pokoušel štěstí Castro, ovšem na Rubéna si v tu chvíli nepřišel. Po změně stran dokonal Deyverson svůj hororový výkon další ranou do břevna, když ve čtyřiapadesáté minutě jeho jinak vydařená střela levačkou z voleje zpoza pokutového území nestihla včas patřičně ubrat na výšce. O nervózní závěr z pohledu hostí se sice postaral Westermann svou druhou žlutou kartou jedenáct minut před koncem, ale i tak Betis čisté konto udržel a veze si z Valencie vítězství 1:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 (popř 1:1), 02

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/Troll.Football/videos/1644282382278638/ Brazilský útočník Deyverson z Levante včera rozhodně neměl svůj den

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele