16. kolo
20.12.2015 18:15 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Granada CF - Celta Vigo 0:2

Celta Vigo nehodlá své těžce vybojované čtvrté místo v ligové tabulce přepustit konkurentům zadarmo. Tentokrát se o tom přesvědčila tápající Granada, která se před vlastními fanoušky musela smířit s prohrou 2:0. Již po jednadvaceti minutách poslal hosty do vedení Fabian Orellana, jehož těsně před koncem první půle doplnil Iago Aspas.

Celta tak dokázala zvítězit již potřetí v řadě a drží se i nadále na příčce zajišťující předkolo Ligy mistrů o jeden bod před dotírajícím Villarrealem. Byli to přitom domácí, kdo měl zprvu více ze hry. Adalberto Penaranda, Cristiano Biraghi i Rubén Rochina však své úvodní pokusy ještě ve změnu skóre nepřetavili, což záhy potrestal Orellana na opačné straně. Asistenci si připsal Josep Sené a pro šťastného střelce první branky již nebyl větší problém uklidit míč zblízka do sítě.

Orellana posléze přestřelil a Theo Bongonda zase s dvěma pokusy narazil na bloky bránících hráčů, ovšem Celta byla při chuti až do samého konce poločasu a náležitě toho využila. Na samém konci první půle totiž znovu z bezprostřední blízkosti branky domácích udeřil Iago Aspas po přesném pasu Jonnyho. Čtyři minuty po změně stran mohl zdramatizovat utkání Biraghi, kdyby jen zamířil svůj přímý kop o trochu níže. Na opačné straně opět zahrozil Aspas, ale rovněž těsně minul.

Granadští se sice ve zbytku zápasu snažili o snížení, jenže David Lombán se svou hlavičkou minul a Javi Márquez zase vlastní střelu nedokázal přes houštinu těl procpat až do brány. Když pak netrefil prostor mezi třemi tyčemi ani Isaac Success, bylo o vítězi zápasu jasno. Třešničku na dortu v podobě třetího gólu večera mohl přidat Sene, ale vylámal si zuby na brankáři Fernándezovi. V samém závěru měli šance na snížení Ibáňez s El-Arabim, jenže ani oni nakonec Celtě nedokázali sebrat další čisté konto a cenné tři body k němu. V příštím kole čeká tento úděl Athletic, zatímco Granadu čeká záchranářský souboj s Las Palmas.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
santini

nie som si úplne istý, či vyhráme, ale očakávam, že oba celky strelia gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele