19. kolo
09.01.2016 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Betis 1:0

Getafe se úspěšně odrazilo ode dna a proti Betisu zaznamenalo druhou důležitou výhru v řadě. Madridští získali tři body zásluhou jediné branky, jejímž autorem byl Álvaro Vázquez. Getafe se tak vyšvihlo na aktuální dvanáctou pozici a na sestupové pásmo má osmibodový náskok. Zelenobílí naopak zažívají volný pád tabulkou a nyní drží čtrnáctou pozici.

Utkání bylo především taktickou záležitostí z obou stran. V sázce totiž byly důležité body z hlediska boje o záchranu a ani jedno mužstvo nechtělo udělat žádnou chybu, která by jej mohla stát body. Šancí tak k vidění moc nebylo a prvním nebezpečným okamžikem byl až pokus hostujícího Rubéna Castra, který se odhodlal ke střele z hranice velkého vápna. Jeho rána byla ale tečována a míč skončil nad brankou.

Domácí si svou první příležitost vypracovali až ve 34. minutě. Sarabia dokázal přes tíseň odcentrovat z levé strany a nabíhající León už měl před sebou jen gólmana Adána. Ten ovšem vytáhl fantastický zákrok a nohou vytěsnil míč mimo tyče! Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu, který vyhovoval více hostům.

Jejich pozice se však rapidně změnila v 57. minutě. Akcie Betisu poslal strmě dolů Álvaro Vázquez, který po centru z levé strany zakončoval na vzdálenější tyči. Navzdory velké snaze obránce Vargase i gólmana Adána se Vázquezovi nakonec podařilo míč procedit do sítě a na Coliseum Alfonso Pérez mohly propuknout oslavy - 1:0!

Ve druhém poločase byli paradoxně lepší hráči Betisu, kteří si vypracovali značnou územní převahu, nicméně scházela jim přesnost v útočné kombinaci. Madridští tak své hubené vítězství ubránili a ukázali, že oni si "Černého Petra" v podobě sestupu opravdu vytáhnout nechtějí.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
Robík

No je to možné?Další zápas střelím od pasu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele