14. kolo
05.12.2015 22:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 1:1

Střídající Vicente Iborra zachránil Seville alespoň bod za remízu 1:1 na půdě Deportiva la Coruňa. Hostující záložník byl na hřišti pouze pět minut, když dokázal pohotově umazat manko po úvodní trefě Lucase.

První šance utkání připadla Jevhenu Konopljankovi, jenže letní posila Sevilly svou ránu z přímého kopu zpoza šestnáctky zakroutila těsně vedle. Na opačné straně hřiště se nebezpečný Lucas řítil na brankáře Rica díky prostrčení Jonathana Rodrígueze, ovšem svou ránu nedokázal poslat dostatečně přesně mimo Ricův dosah. Napodruhé se už však domácí útočník prosadit dokázal. Ve dvaadvacáté minutě nezastavila jeho přímý kop ani hráčská zeď, již balon přeletěl a zapadl do dolního rohu sevillské branky.

Ještě do konce první půle znovu pokoušel střelecké štěstí ukrajinský reprezentant Konopljanka, avšak svou ránu neukočíroval a poslal ji příliš vysoko. Kevin Gameiro posléze pálil sám těsně mimo. V samotném závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky mohl dokonce navýšit náskok Deporu aktivní Lucas, ovšem tentokrát jeho přímý kop proletěl kolem Ricovy tyče ze špatné strany. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Bezprostředně po změně stran mělo Deportivo blízko k tomu, aby své vedení pojistilo. Rodríguez však v klíčové chvíli ztroskotal na Ricovi a Sevilla se posléze dostala do zápasu v honbě za vyrovnáním. Gameiro ještě z dobré pozice svou ránu přepálil a Krychowiak si se svou dalekonosnou ranou na brankáře Luxe nepřišel, ale v šestasedmdesáté minutě již andaluský celek mohl slavit. Střídající Iborra přetavil standardku Llorenteho díky dobrému postavení ve vlastní střelecký pokus, jímž srovnal na konečných 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jediný zápas u kterého se rozcházím s tipem vitisportu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

2:2

Reagovat
Lorcan

1:2 ať si Sevilla zvedne sebevědomí před Juventusem

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa na tento zápas teším, ale bude to ťažké... Tip : 2:1...

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele