33. kolo
17.04.2016 18:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Granada CF 3:0

Atlético si hladce poradilo s Granadou a bodově se dotáhlo na vedoucí Barcelonu. Rojiblancos měli zápas od první chvíle pevně v rukou. Už po čtvrthodině hry poslal svůj tým do vedení Koke, na nějž navázali po změně stran Torres a Correa. Granada je stále o bod nad sestupovým pásmem, Atlético bude doufat v další zaváhání Blaugranas.

Atleti nastoupili do utkání po středečním vyřazení Barcelony z Ligy mistrů s velkou chutí. Už ve 3. minutě se do výborné palebné pozice dostal Koke, jenž si naběhl na Juanfranův pas, ale branku přestřelil. Na druhé straně se po vydařeném protiútoku Granady mohl blýsknout Peñaranda, ale míč v poslední chvíli vyrazil do bezpečí gólman Oblak.

Atlético se dostalo do vedení v 15. minutě. Carrasco vybojoval na levé straně vápna míč, který se přes Torrese dostal až na nekrytého Kokeho, jenž nekompromisní ranou vsítil první branku utkání - 1:0! Ani Granada nebyla bez šancí, ve 31. minutě byla dokonce blízko vyrovnání. Doucouré se skvěle uvolnil a následně přihrál Rochinovi, který povedenou střelou z velké dálky orazítkoval tyč! Simeone pak musel použít výrazných verbálních prostředků, aby své hráče probudil z letargie, do které upadli po vstřelení gólu.

A to zafungovalo. Zanedlouho po změně stran totiž Koke vyslal na zteč hostující svatyně Torrese a ten s velký přehledem svůj samostatný únik proměnil - 2:0! Andalusané se sympaticky tlačili do zakončení, ale branku Atlética už se jim výrazněji ohrozit nepodařilo. Naopak Madridští zůstali při chuti. V 83. minutě prodloužil dlouhý Oblakův výkop na polovinu soupeře Saúl, střídající Correa se snadno protáhl mezi oběma obránci a tváří v tvář gólmanu Fernándezovi nezaváhal - 3:0!

Rojiblancos pokračují ve stíhací jízdě za Barcelonou a na Real Madrid si stále drží jednobodový náskok. Koncovka letošní sezóny bude ve Španělsku vskutku napínavá!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele