36. kolo
10.05.2015 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Elche CF 1:0

Villarreal na domácí půdě těsně přehrál Elche a alespoň pro dnešek dal zapomenout na aktuální špatné výsledky. Hrdinou zápasu se stal střelec jediné branky, Joel Campbell.

Villarreal toužil utnout velmi špatnou sérii v zápase proti Elche, kterému se letos také příliš nedaří. Domácí zvolili poměrně očekávanou sestavu, takže jsme na hrací ploše mohli vidět Jonathana dos Santose, Bruna Soriana, Campbella nebo dvojici útočníků Vietta a Morena. V dresu hostí na trávník vyběhl Fajr, Jonathas nebo Víctor.

Villarreal byl rozhodně hodně aktivní a hned od prvních minut hodně motal hlavy obráncům Elche a do první velké šance se dostal Joel Campbell. Jeho pokus odvrátila obrana soupeře. Po pěti minutách napřáhl ke střele Moreno a brankář Herrera se jen ohlédl. O další ránu se postaral Victor Rodriguez, který pálil z dvaceti metrů a nemýřil vůbec špatně.

Jonathas si o chvíli později seběhl do pokutového území a na centr si skvěle naskočil. Jeho zakončení však mířilo těsně vedle tyče. Po třinácti minutách se do skvělé šance dostával Mosqueram, jenž pálil z deseti metrů. Brankář Carlos musel být hodně vděčný za to, jak si postavil tyče, protože zazněla ta pravá! Po dvaceti minutách Mosquera našel skvělým pasem nabíhajícího Jonathase, ale brankář Juan Carlos skvěle zasáhl.

O další nepřesnou ránu se postaral talentovaný obránce Bailly. O chvíli později už se fanoušci domácího týmu mohli radovat. První rána domácího týmu se ještě neujala, pohotová dorážka Joela Campbella už ale ano - 1:0 pro Žlutou ponorku!

Deset minut před koncem zajímavé první půle trefil Bailly svou tvrdou ranou jen nejblíže stojícího obránce. Z následného rohového kopu se dos Santos neprosadil. Když zbývalo do konce prvního dějství, musel brankář Carlos vyrážet nebezpečnou ránu Fajra z poměrně velké vzdálenosti. Svou práci zvládl výtečně a míč za svá záda nepustil.

Villarreal začal jednoznačně aktivněji také druhou polovinu. O první standardní situaci se postaral dos Santos, který našel jen hlavu obránce Roca. Velmi zajímavým pokusem se prezentoval Pašalić, který vypálil poměrně nebezpečně. Jeho pokusu chybělo opravdu hodně málo. Po hodině hry pálil Vietto, kterého vychytal brankář Herrera jen s pomocí štěstí!

Na Luciana Vietta směřovala také vybídka spoluhráče Rukaviny, jenže argentinský štírek dostal nahrávku o trochu delší, než jak by ji potřeboval. O mnoho lépe to vypadalo dvacet minut před koncem, když se do šance opět dostával Luciano Vietto. Mladý hráč nic moc nevymýšlel a nechal vyniknout brankáře Herreru, který se velmi rychle dostal na zem a míč vyrazil!

Patnáct minut před koncem zápasu se do další šance dostal Moreno, který stál na pravém okraji pokutového území. Jeho tvrdé ráně scházela přesnost, takže brankář Herrera neměl moc práce. Dvě minuty před koncem utkání se do šance dostali také hosté, kteří ale díky Mosquerovi trefili jen břevno!

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele