29. kolo
04.04.2015 20:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

UD Almería - Levante UD 1:4

Levante přejelo rozdílem třídy Almérii na její vlastní půdě a zvláště díky hattricku Davida Barrala zvítězila v poměru 4:1. Valencijský celek se tak vyhoupl na vzdálenost pěti bodů od sestupového pásma a může být spokojen.

Hrdina večera Barral zajistil první branku již v sedmnácté minutě a osm minut po změně stran navíc přidal druhou. Ještě mezitím stihnul vmáčknout jednu branku Víctor Casadesús. Obránce Almérie Sebastian Dubarbier navíc stihnul nasbírat dvě žluté karty a musel předčasně putovat do sprch. Když pak Tomer Hemed přece jen zdramatizoval možný proběh zápasu, začalo již být příliš pozdě.

Domácí kouč Juan Ignácio Martínez již před zápasem opakovat, že výhra by jeho týmu dala potřebný "kyslík" v boji o přežití, ovšem hráči jej na hřišti příliš neposlechli, a sebrali fanouškům vítr z plachet. Vše začalo propracovaným útokem hostí, který zahájil levý bek Toňo. K jeho přihrávce se dostal Andreas Ivanchitz, po jehož práci se Barral ocitl sám před prázdnou brankou.

Thievy Bifouma se pak dostal k slibné šanci, jenže Mariňem vyražený míč přímo k jeho nohám neskončil gólem, nýbrž dvojitým zákrokem a uchováním náskoku z první půle. Levante navíc ještě více povzbudil druhý gól večera. Znovu u toho byl aktivní Barral, jenž se tentokrát ujal role nahrávače a poslal přesný pas na hlavu Casadesúse.

Barral pak svůj druhý gól vstřelil poměrně krátce po pauze, těžil převážně z dobré práce Ivanschitze. Pro Almérii pak již tak černý den ještě více zčernal, když Dubarbier uviděl druhou žlutou kartu. Přesto se domácí i v deseti dočkali pokutového kopu, který si vzal do své správy Casadesús, a bezpečně snížil. David Barral však stále neskončil. Ještě čtvrthodinu před koncem totiž získal svůj vytoužený hattrick, již druhý v sezoně, a to díky dobré práci Casadesúse. Zatímco tedy Levante pokračuje v úspěšné cestě za záchranou, v případě andaluského celku to zůstává stále nadmíru nahnuté.

Autor: Martin Kantor / espnfc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele