35. kolo
01.05.2015 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Levante UD 3:0

Domácí tým Real Sociedad San Sebastian zabral a dokázal si na domácí půdě poradit s Levante. O branky se v dresu domácích postarali Finnbogason, Bergara a Vela, který zakončil utkání brankou krátce před koncem zápasu. Vítězný Real Sociedad je na jedenáctém místě, zatímco Levante je až na 15. místě.

Domácí tým měl velkou motivaci vyhrát, aby potěšil vlastní fanoušky. A začal velmi aktivně, když už po šesti minutách vstřelil první branku utkání. Postaral se o ni mladý útočník Carlos Vela. Jenže stál v době střely v ofsajdu, takže sudí Carlos Del Cerro nemohl branku uznat. Po třinácti minutách už domácí vstřelili branku regulérním způsobem. Po krásné kombinaci Prieta s Yuriho Berchidem se před bránou zjevil nabíhající útočník Alfred Finnbogason, který už měl jednoduchou pozici a míč doklepl do brány poměrně snadno - 1:0 pro domácí Real Sociedad San Sebastian!

Po dvaceti minutách se ve slibné šanci objevil střelec jediné branky utkání Finnbogason, jenže toho zastavil zdvižený praporek pomezního sudího. O chvíli později se ke střele z velkého vápna dostal domácí střelec Nabil El Zhar, jenže mířil mimo. Na nahrávku ze středu pole si nabíhal domácí útočník Alfred Finnbogason, kterému pak stačilo jen přehodit brankáře Mariňa. To se mu ale nepovedlo a skóre se tak neměnilo. O chvíli později Granero vyslal technickou ránu, která jen těsně minula horní tyčku brány brankáře Mariňa.

Velmi zajímavý centr do vápna poté posílal útočník Carlos Vela, ale nakonec nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, kteří by akci zdárně zakončili. Po změně stran začali opět lépe domácí, kteří chtěli přidat další branky. Vela si naskakoval na centr ze strany, jenže před ním zasáhl pohotový Mariňo. Ani brankář Levante si ale neporadil s akcí domácího týmu, když jej nebránili vlastní hráči. Pět minut po změně stran Rubén Pardo nacentroval od praporku centr na malé vápno, kde se ocitl osamocený Markel Bergara a jeho přesná hlavička zaskočila brankáře Mariňa - 2:0 pro domácí celek.

Po hodině hry měl práci také brankář Rulli, který musel likvidovat zajímavý pokus Mariho. Jose Mari se opřel do míče z hranice 20 metrů a protáhl svého soka. Velova střela z velkého vápna na místo určení nedoputovala, protože ji zablokovala pozorná obrana. Patnáct minut před koncem utkání se centr Lópeze ze strany snesl k Toňovi, ale ten nastřelil jen nejbližšího obránce před sebou! Pět minut před konce utkání zahrával Real Sociedad San Sebastian zajímavou standardní situaci a Carlos Vela se trefil parádně. Na jeho ránu z 20 metrů byl brankář Toňo krátký a kapituloval. Carlos Vela krásně obstřelil zeď a poslal balon do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Super

Reagovat
RS

Finnbogason se trefil

Reagovat
Krausio_Real_M

Snad se ještě rozstřílí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele