8. kolo
18.10.2014 16:00 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Levante UD - Real Madrid 0:5

Real Madrid opět úřadoval a podle očekávání smetl Levante 5:0. Dvěma góly se blýsknul Ronaldo, po jedné brance přidali Chicharito, Rodríguez a Isco. Ancelottiho svěřenci nakročili do první trojky a budou čekat na zaváhání svých soupeřů. Levante směřuje do sestupového pásma.

Domácí nastoupili do zápasu nebojácně a šance měly v úvodu obě mužstva. Po výborné přihrávce Modriče to nejdřív zkoušel Ronaldo, jenže mířil mimo. Na druhé straně se pěknou hlavičkou prezentoval García, ovšem se stejným výsledkem. Branka byla na spadnutí a k nelibosti třiadvaceti tisíc domácích fandů zamířil míč ve 13. minutě do sítě Valencijských. Juanfran si dle sudích počínal při zákroku ve vápně na Chicharita nedovoleně a následoval pokutový kop. K němu se suverénně postavil Cristiano Ronaldo a nedal Mariňovi žádnou šanci - 0:1!

Levante mohlo odpovědět ve 26. minutě. Casillase ale při rohovém kopu zachránil na brankové čáře Marcelo. Pak už hra opět patřila Realu. Sedm minut před koncem první půle poslal z pravé strany přesný centr Rodríguez, ve vápně si na něj skvěle naskočil Chicharito a Real rázem vedl o dvě branky - 0:2! Los Blancos byli před koncem poločasu jednoznačně lepší a jejich dvoubrankové vedení bylo zasloužené.

Levante ještě mělo dost času vsítit kontaktní branku, která by je mohla vrátit do zápasu, ale po změně stran hrozili stále především hosté. V 54. minutě to zkoušel elegantní patičkou Ronaldo a o minutu později vyslal jedovatou ránu z poza vápna Isco. V obou případech ale zaúřadoval Mariňo, jenž tak udržel šance domácích při životě. Čtyřiadvacetiletý gólman však byl přece jen donucen kapitulovat potřetí v 61. minutě. To předvedl neuvěřitelný tah na bránu Ronaldo. Portugalský kanonýr obehrál na levé straně hned dva obránce a z velkého vápna propálil padajícího gólmana domácích - 0:3!

Levante v tu chvíli ztratilo veškeré naděje na dobrý výsledek, zato Real byl stále při chuti. Neuplynulo ani pět minut od třetího gólu a Bílý balet se radoval počtvrté. Kroos našel skvěle načasovanou přihrávkou Rodrígueze, jenž svým náběhem vyřadil ze hry celou čtveřici domácích obránců. Kolumbijec si míč ukázkově zpracoval a z voleje upravil na 0:4!

Domácí obrana hořela a o další góly se Real připravoval spíš sám. Jako v 75. minutě Modrič, který naprosto nehlídaný pohrdl skvělou Ronaldovou přihrávkou a poslal míč jen do Mariňových rukavic a s následnou dorážkou si poradil ještě prachbídněji. Les Granotes si však ze zápasu přece jen odnesli nepopulárního bůra. Na konečných 0:5 totiž v 82. minutě zvýšil po bleskové akci na pravé straně Isco. Ten převzal míč od Chicharita, navedl si jej do středu vápna a vymetl vzdálenější růžek Mariňovy svatyně! Real tedy v pohodě zvládl generálku před náročným programem v příštím týdnu. Levante porazil vysoko 5:0.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
zekq

1:6(Ronaldo hattrrick)

Reagovat
smazaný uživatel

1:5 A opäť bude úradovať Ronaldo :)

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele