14. kolo
08.12.2014 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 1:1

Ve večerní dohrávce čtrnáctého kola se Levante s Getafe rozešli smírně remízou 1:1. Ani jeden z celků tak příliš nepomohl svým šancím na poklidné udržení z oblasti sestupu. Na úvodní gól hostujícího Yody jedenáct minut po změně stran dokázal v jednasedmdesáté minutě odpovědět Rafael Martins, jenž se do sestavy Levante vrací po dlouhé tříměsíční pauze.

Getafe tak nedokázalo zvítězit v domácí soutěži již počtvrté v řadě, zatímco Levante za posledních pět střetnutí drží poměrně slibnou bilanci dvou výher, dvou remíz a jediné porážky. Dvoubodový rozestup mezi oběma celky navíc díky dělbě bodů zůstává i nadále stejný, domácí se drží na patnáctém místě, hosté z Madridu o tři příčky výše.

Po páteční jasné výhře 3:0 nad Eibarem v prvním zápase ligového poháru se Getafe pustilo zhurta i do klubu z Valencie. Ángel Lafita záhy ranou z hranice pokutového území napálil dokonce brankovou konstrukci. Domácí celek však pod vedením nového kouče Lucase Álcaraze působí o poznání lepším dojmem, než tomu bylo na začátku sezony, a jejich odpověď na sebe nedala dlouho čekat. David Navarro i José Luis Morales však se svými nepřesnými pokusy nepochodili.

Hosté pak museli předčasně střídat zraněného Escudera a k druhé změně sestavy pak sáhli hned v poločasové přestávce. Přesto se jim podařilo vstřelit úvodní gól zápasu. Jedno z největších pozitiv letošní sezony z pohledu madridského celku, tedy Abdoul Yoda, totiž levačkou vyslal na domácí branku přesnou přízemní ránu, která z kraje pokutového území zapadla až do dolního růžku. Levante se však nevzdalo a nakonec i vyrovnalo na konečných 1:1, když Karabelasův centr při svém ligovém návratu usměrnil do sítě Martins.

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

.1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele