32. kolo
17.04.2015 20:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Levante UD - Espanyol Barcelona 2:2

Levante se proti silnému Espanyolu může radovat z cenné remízy. Výsledek 2:2 vystřelil domácím tři minuty před koncem Victor Casadesús. Katalánci nezužitkovali dvojí vedení a sedmá Malaga tak může být v klidu. Levante poskočilo na prozatímní šestnácté místo.

Nepříliš pohledné utkání vycházelo od počátku lépe favorizovaným hostům. Poprvé se v modrobílém dresu prosadil Lucas Vázquez, jenž stál v pravý čas na správném místě a dorazil za záda gólmana Mariňa ránu Sáncheze - 0:1! Na vyrovnání nemuseli domácí fanoušci dlouho čekat. Už za tři minuty si totiž Simão naskočil na rohový kop El Zhara a bylo vyrovnáno - 1:1!

Domácí mohli jít dovedení, jenže Uche si s El Zharovým pasem vůbec nerozuměl a dobrá příležitost tak vyšla na prázdno. Toho využili hosté, kteří si nakonec do kabin odnesli průběžné vedení. Při druhé brance Espanyolu se vyznamenal Álvarez, jenž zavezl míč do vápna Levante a přihrál Felipe Caiceidovi. Ten i přes tíseň jednoho z beků zamířil brilantně do šibenice - 1:2!

Ani po změně stran se nehrál nijak strhující fotbal. Espanyol bránil nadějný stav a domácí předváděli herní mizérii jako po celou sezónu. Barcelonští si mohli pojistiti vítězství v 64. minutě, ale Álvarezovu pumelici vytěsnil na roh Mariňo. Domácí rovněž slušně vypálili ze střední vzdálenosti, Barralova střela z pravé strany však Casillu nevystrašila.

Levante chtělo bodovat přeci jen více než jeho soupeř a Valencijští se nakonec dočkali. V samotném závěru se ve vápně Barcelonských vznesl do vzduchu Uche, jenž hlavou sklepnul na střídajícího Casadesúse, který krásnou ranou z voleje překonal bezmocného Casillu - 2:2! Remíza byla pro Levante zasloužená, Espanyol doplatil na pasivitu v druhé půli.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele