28. kolo
21.03.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Celta Vigo 0:1

Celta vybojovala na hřišti Levante cenné vítězství 1:0 a upevnila si své postavení ve středu tabulky. Jedinou branku zápasu střelil krátce před koncem střídající Charles. Levante po patnácté porážce v sezóně zůstává na sedmnácté pozici.

Hosté byli od počátku aktivnější. Už v 5. minutě se po rychlém protiútoku dostal ke střele z poza šestnáctky Santi Mina, gólman Mariño však míč s obtížemi vytlačil na rohový kop. Ani jedno mužstvo však nechtělo v úvodním dějsttví otevřít hru, Celta se obávala třetí porážky v řadě a pro zachraňující se Levante má každý bod cenu zlata. Útočné akce na obou stranách tak v průběhu poločasu ztratily přesnost a živo bylo ve Valencii až krátce před přestávkou. To hostující Orella napřáhl z osmnácti metrů a technickou střelou orazítkoval tyč!

Po změně stran pokračovala mírná převaha Galicijských. Za domácí se v dobrém světle ukazoval jen David Barral, který v průběhu druhé půle zkoušel pálit snad ze všech pozic. Levante nejspíš vyhovoval nerozhodný stav, a proto se domácí fotbalisté čím dál častěji uchylovali k soustavné defenzívě. Plán hrát na 0:0 se jim však rozplynul v 86. minutě. Hosté se po výborné kombinaci dostali až do vápna domácích a na hraně ofsajdu pohybující se Charles ve skluzu zasunul do branky nezištnou přihrávku Nolita - 0:1! Pro jednatřicetiletého Brazilce to byla třetí trefa v probíhajícím ročníku.

Hra Valencijských se sesypala jako domeček z karet a hosté mohli přidat ještě další branku v nastavení. Nolitovu gólovou střelu ale vychytal výborným zákrokem Mariño. Celta si ale i tak zaslouženě odváží z půdy Levante plný počet bodů a okupuje průběžnou devátou příčku, Levante se stále vznáší těsně nad sestupovou propastí

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele