12. kolo
24.11.2014 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada CF - UD Almería 0:0

Nepříliš pohledná dohrávka dvanáctého kola nejvyšší španělské fotbalové ligy přinesla jen velmi málo akcí. Viděli jsme sice jednu červenou kartu, ale domácí Granada nedokázala Azeezova vyloučení nijak využít a body si s Almeríou jen rozdělila.

Velmi pomalé tempo hry narušil až po sedmi minutách prvním dobře vypadajícím pokusem El Arabi. Ten hlavičkoval z bezprostřední blízkosti pod břevno, ale excelentním zákrokem se předvedl Rubén, který míč vyrazil nad bránu. O pár minut později Carlos ve velice dobré palebné pozici mířil vedle pravé tyče. Po dvaceti minutách nevýrazného utkání se málem měnilo skóre.

A opět to bylo díky schopnostem El Arabiho. Ten se probil k vápnu a dva metry od brány si naskočil na centr ze strany. El Arabi docela dobře mířil, ale brankář Rubén byl tam, kde měl být. Míč vyrazil bez větších potíží na rohový kop, ze kterého už ale jeho soupeř nic nevymyslel. O pár minut později se dravý Soriano dostal do skvělé šance, která volala po lepším zakončení, když velice hezky tečoval hlavou letící míč jen kousek vedle pravé tyče.

Deset minut před skončením prvního poločasu se do velké šance dostával také ofenzivně laděný Piti, který šel po pravé straně v podstatě sám na brankáře. I když Piti volil technické zakončení a málem brankáře prostřelil, nakonec se Rubén dokázal včas zvednout a míč vyrazit. Toť vše k první půli.

Ta druhá začala mnohem zajímavějším okamžikem, když deset minut po změně stran fauloval Ramon Azeez a jelikož měl již jednu žlutou kartu, následovala logicky její snad ještě méně oblíbená "sestřička". Almería tak byla nucena ve zbytku utkání dohrávat v oslabení. O dvě minuty později se pokoušel prosadit Iturra, který ale střelou z dálky netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Dvacet minut před koncem se do zakončení zkoušel dostat Isaac, který sice obdržel míč na paty, ale nakonec jej tečoval alespoň kousek vedle brány. Domácí Granada se pokoušela dostat do zajímavé střelecké pozice, ale obránci Córdoby se nenechali nachytat na holičkách. Patnáct minut před koncem řádné hrací doby mohl zakončovat Bifouma, který se sice prohnal do vápna, ale nakonec vybojoval jen rohový kop.

O dalších pět minut později se do rány krásně položil Rochina, ale namísto toho poslal brankáři spíše propagační pozdrav a pálil velmi nepřesně a nevýrazně. Poslední ránu v zápase si na své konto připsal Córdoba, který se málem radoval, ale nakonec se projektil stočil jen do míst, kam doskočil pohotový brankář Rubén. I díky jeho výkonu si oba celky rozdělily po bodu. Granada je díky bodu patnáctá, Almería o dvě příčky níž.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele