32. kolo
19.04.2015 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Granada CF - Sevilla FC 1:1

Sevilla zklamala a v zápase s Granadou si připsala na konto jen jeden bod. Hodně zvláštní zápas si připsal na konto Mainz, který nejprve poslal do vedení domácí, když se trefil v 16. minutě, ale dvacet minut před koncem utkání su vstřelil vlastní branku.

Sevilla musí být hodně zklamaná. Dnešní utkání mohla a chtěla určitě zvládnout mnohem lépe. Tým trenéra Unaie Emeryho má za sebou náročné utkání Evropské ligy a chtěl si počínat rozhodně jako větší favorit. Dnes ale nenašel střelce, který by rozhodl. V útoku Sevilly nastoupili Vitolo, Denis Suárez a Reyes, kteří podporovali útočníka Baccu.

Ve 4. minutě se do zakončení chtěl dostávat Daniel Candeias, který ještě místo střely centroval do vápna. Byla to Sevilla, kdo se dostal do první opravdu dobré šance. Victor Vítolo se dostal s míčem až do těsné blízkosti vápna, ale skákavý balon nedokázal včas zkrotit a poslal jej těsně vedle tyče! Carlos Bacca se dostával do zakončení o chvíli později, ale přehnal to s důrazem a fauloval.

Po 16 minutách se dostali domácí k rozehrávání rohového kopu. Candeias poslal míč do vápna parádně, tam si na něj naskočil Diego Mainz a přesnou hlavičkou jej poslal do sítě!

O chvílí později měl po nahrávce od Candeiase velkou šanci opět Diego Mainz, který postupoval dokonce sám na brankáře, ale nakonec pálil jen těsně vedle tyče. O pět minut později jsme se málem dočkali první vlastní branky utkání, když se Pareja snažil odkopnout míč mimo nebezpečí, ale nepovedlo se mu to a málem pálil do vlastní sítě! Nakonec míč skončil těsně vedle.

Po třiceti minutách se znovu ozval hostující kanonýr Carlos Bacca, který si naběhl do vápna na pas od Nicoláse Parejy, ale z voleje přestřelil. O chvíli později si do vápna nabíhal Denis Suárez, ale nezakončil podle svých představ. Seville nelze upřít snaha, ale dnes jí zkrátka něco chybělo. Iturrovi scházelo několik centimetrů k tomu, aby zakončil přesně. Granada se dostala do vápna svého soka pět minut před koncem první půle, ale obrana Sevilly vše zvládla.

Dvě minuty po změně stran se do šance dostala opět Sevilla a bylo to mnohem nebzepečnější. Denis Suárez se dostal ve vápně k hlavičce, ale pálil jen do nejblíže stojícího obránce před sebou, který už si poradil a míč odkopl. Victor Vítolo se o chvíli později dostával do vápna, ale byl o míč připraven. K úspěchu nevedla ani střela Krychowiaka, který pálil těsně vedle. Domácí se málem prosadili po akci Candeiase, který se prohnal po straně a zakončoval, ale narazil na Beta.

V zájmu vyrovnání se na hřiště podívali Ever Banega s Aleixem Vidalem, kteří měli zajistit více vzruchu před brankářem soupeře. Ke střele se posléze odhodlal také José Antonio Reyes, ale mířil těsně vedle. Dvacet minut před koncem se Sevilla dočkala srovnání. Bylo jí darováno domácím týmem. Hrdina domácích a střelec první branky se totiž trefil do vlastní branky ve snaze odvrátit ostrý centr ze strany, ale zamířil katastrofálně - 1:1.

Patnáct minut před koncem zápasu se málem prosadil Diogo Figueiras, který měl na kopačce skvělou šanci, ale nepochopitelně minul! Mířil těsně nad, takže se musel chytat za hlavu. Pěkný centr do vápna posílal Ever Banega, ale Denis Suárez jeho vybídku nepochopil a nevyužil.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele