10. kolo
01.11.2014 16:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Granada CF - Real Madrid 0:4

Ze zápasu Granady s Realem Madrid uběhlo sotva sto vteřin a Cristiano Ronaldo se už radoval ze své jubilejní dvacáté trefy v letošní sezoně. Když pak půlhodinu nato přidal druhý zásah fantastickým způsobem James Rodríguez a spolu s Benzemou pak po změně stran přidali další dvě branky, vyhrál Real drtivě 4:0.

Po dominantním přehrání Barcelony minulý týden i odbočce v podobě ligového poháru si tak Real nadále udržuje perfektní formu. Výhra nad Granadou byla již jedenáctým vítězstvím Bílého baletu v řadě napříč všemi soutěžemi. Anglický Liverpool se tak v úterý při návštěvě stadionu Santiaga Bérnabeua má na co těšit...

Přestože granadský kouč Joaquín Caparrós den před zápasem veřejně doufal, že "nás Madrid nepřeválcuje," hned dvě minuty po začátku hry právě tomu vše začalo nasvědčovat. Dani Carvajal vybojoval na pravé straně míč v souboji s Murillem, poslal do šestnáctky pas na Benzemu a ten připravil perfektní palebnou pozici pro Cristiana Ronalda. Portugalská superstar bez potíží přízemní ranou poslala hosty do vedení a mohla se radovat již ze svého dvacátého gólu v letošní sezoně - za pouhý tucet utkání!

Real po brzkém průlomu skóre trochu polevil, ovšem ne nadlouho. James Rodríguez se dvakrát pokoušel překonat brankáře Roberta a Carvajal po perfektním přistrčení Ronalda pálil prudce, ovšem také příliš vysoko. Tak jako tak druhý gól hostí visel ve vzduchu, a když přišel, stál opravdu zato. Na začátku celé akce byl opět aktivní Carvajal, jenž autem našel Benzemu v rohu pokutového území, odkud francouzský útočník přizvedl míč k dychtivému Rodríguezovi. Kolumbijský reprezentant se s ničím nerozpakoval a perfektním volejem levačkou poslal míč do horního růžku .

Deset minut po změně stran se pak po dvou asistencích dočkal střeleckého zápisu i Karim Benzema, když využil povedené Ronaldovy patičky a posunul míč na zadní tyč. Granada na tuto dominanci favorita nebyla schopná reagovat, snad jen útočník Rubén Rochina mohl z jedné ze svých dvou šancí alespoň korigovat výsledek. Brankových příležitostí však bylo výrazně víc na straně druhé. Marcelo svou slabší pravačkou rozezvučel břevno a střídající Arbeloa po další kvalitní přihrávce Benzemy z dobré pozice netrefil bránu. Přesto se Real ještě jednou dočkal. Arbeloův průnik po pravé straně sice nedokázal přetavit ve čtvrtou branku zápasu Ronaldo, ale z druhé vlny jej doplnil James Rodríguez a postaral se svým druhým gólem dne o konečné skóre 4:0.

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 ( Ramos, Penaldo z pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

14 zápasu, 21 golu z toho 6 golu s penalt a jak je kope ten drak

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 a Benzeme z Ronaldom dajú po 2 goli a bude vymalované

Reagovat
smazaný uživatel

klasika 0:5 (James, 2x CR7, Benzema, Chicharito)

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 2xCR7,James

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1.5 a CR nebo Benzema hatrick, oba jsou ve formě.

Reagovat
eden_h

1:4

Reagovat
kattos

0:4 2Ronaldo 1Benzema 1Bale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele