33. kolo
25.04.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Levante UD 0:1

Getafe nakonec nezvládlo důležitý zápas na domácí půdě a se třemi body odjíždí z Madridu Levante. Jedinou branku utkání vstřelil Victor Casadesús.

Getafe šlo na domácí trávník jako favorit. Do zápasu postavilo od prvních minut Léona, Sarabiu nebo Babu. Levante se spoléhalo na pět obránců, před kterými fungovali Simao, Mari a Morales. O ofenzívu se měli start Casadesús a Barral. Ve druhé minutě poslal José Mari zajímavý centr před branku, ale míč byl odvrácen Babou. David Barral pak pálil jen těsně mimo tři tyče. Stejný hráč hlavičkoval po pěti minutách, ale brankář Vicente Guaita byl včas na svém místě.

David Barral byl v prvních minutách hodně aktivní a po deseti minutách vyslal na soupeřovu bránu další nebezpečný projektil. O chvíli později nabíhal do vápna Escudero. Ten pak poslal pas před bránu, ale Babá těsně nedosáhl. Po dvaceti minutách se ve vápně po přesném pasu Escudera dostal k míči Diego Castro, jenže narazil na skvělého Marina. Ten si s míčem poradil a vyrazil jej!

Pedro León odcentroval z pravé strany do vápna, ale s jeho pasem si obránci soupeře poradili. Po více než třiceti minutách hosté rozehráli rohový kop skvěle, míč se snesl na hlavu Victora Casadesúse, který jej poslal přesně do brány mimo dosah Guaity - 1:0 pro hosty!

Dvě miuty před koncem první půle Casadesús ještě přihrával Josému Marimu, který pálil před pokutovým územím soupeře. Jenže mířil hodně vysoko nad bránu! Na zadní tyči pak ještě hlavičkoval Rodriguez, který ale pálil opět hodně vysoko nad bránu!

Druhý poločas začal lépe Diego Castro, který byl v dobré pozici na hranici vápna soupeře. Ale brankář Marino byl včas na místě a ránu chytil. Babá se deset minut po změně stran ocitl za obranou Levante, ale nedokázal zpracovat míč. Dvacet minut před koncem utkání napálil ze standardní situace míč do hlavy bránícího hráče Pablo Sarabia. O chvíli později se Babá vydal do vápna soupeře, ale scházel mu krok k zakončení.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele