5. kolo
25.09.2014 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Getafe CF 2:0

Espanyol si dokázal odnést tři body z utkání proti Getafe a díky nim se posunul na jedenácté místo. Getafe je až devatenácté. Utkání nakonec rozhodla druhá půle, v níž se trefili Sergio García a Christian Stuani.

Espanyol se usadil na polovině Getafe, nicméně až do vápna se nedostal. Do velmi dobré šance se dostával Felipe Caicedo, ale pálil dost mimo tři tyče. Také střela Castra z poměrně slušné vzdálenosti šla vedle. Na centr do vápna si sběhl García, který hlavičkou tečoval míč v malém vápně, ale Guaita předvedl fantastický reflex a míč vyrazil!

Téměř od rohového praporku centroval Lago, ale jeho přihrávka byla silně přetažená. Alfonso si narazil se spoluhráčem a hnal se k vápnu, ale míč se mu zamotal mezi kopačky a s pomocí obrany o něj přišel. García dostal v další akci přihrávku mezi obránce po obrovské chybě Getafe, ale míč byl na něj moc dlouhý! Castro se pokoušel o něco kreativního a centrem hledal Lafitu ve vápně, ale Álvarez míč odhlavičkoval.

Do akce se dostal také brankář Casilla, který se musel pořádně natáhnout na ránu Sarabii ze střední vzdálenosti. Nakonec si ale poradil a ránu vyrazil. Druhou půli začal lépe Espanyol. Alfonso dobrou přihrávkou našel na hranici vápna v dobré pozici volného Garcíu, který zakončoval poměrně dobře. Casilla se musel opět natáhnout proti ráně, kterou vyslal zpoza vápna Arroyo a mířil ke vzdálenější tyči poměrně přesně!

Yoda se dostal úplně sám do vápna, odkud to zkusil razantní střelou, ale branku přestřelil v obrovské příležitosti! Byl to ale Espanyol, který se ujal vedení v zápase. Salva Sevilla se pokusil o centr a ten mu vyšel parádně. Míč dostal Sergio García, který si naběhl před brankáře a prostřelil jej hned z první - 1:0 pro Espanyol.

Domácí rozehráli rohový kop a po něm nebezpečně zpoza vápna střílel Sevilla, nicméně branku minul. Christian Alfonso prokličkoval obranou dostal míč před branku, kde zakončoval Christian Stuani. Ten se dostal do šance a nadvakrát překonal Guaitu - 2:0 pro Espanyol Barcelona. Getafe se nedokázalo vzpamatovat ze šoku a jeho hra se postupně drolila.

Yoma dostal přihrávku do vápna, ale míč mu lehce odskočil, čehož využil obránce a ještě si navíc vynutil faul, tudíž opět míč pro domácí. Alfonso byl v tísni a tak nacentroval míč do vápna, ovšem jen do rukavic připraveného Guaity. Sarabia rozehrával volný kop z poloviny Espanyolu, ale obrana domácích byla připravena a odvrátila centr. Getafe se pokoušelo alespoň zdramatizovat utkání, ale nepovedlo se. Tři body si nakonec nechává Espanyol Barcelona, který dokázal vstřelit soupeři dvě branky.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, insidespanishfootball.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi remízový zápas, i když mírně navrch by měli mít domácí, přesto - 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 prvni vyhra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele