6. kolo
28.09.2014 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Córdoba CF - Espanyol Barcelona 0:0

Zápas Córdoby a Espanyolu skončil bezbrankovou remízou. Po vyrovnané první půli byli lepší domácí, ale stejně jako Kataláncům jim scházela kvalita v zakončení. Córdoba tak stále čeká na první výhru v sezóně, Espanyol je s šesti body dvanáctý.

S Córdobou i Espanyolem se před sezónou počítalo jako s kandidáty na boj o udržení. A obě mužstva ve vzájemném utkání dnes předvedla proč. Zápasu dlouho chyběly šance, vázla kombinace a dominovaly především obrany. První nadějný pokus přinesla až 22. minuta. Do šance se po centru z pravé strany dostal Colotto, obranný zákrok jedno z domácích beků ale míč srazil na rohový kop.

Ani jedno mužstvo nehrálo v rukavičkách a zápas tak musel fotbalisty na obou stranách hodně bolet. K vidění tak bylo množství standardních situací, v obou vápnech ale vládli brankáři. Poločasové statistiky tak ukazovaly pouze jedinou střelu na bránu v podání Espanyolu.

Po přestávce se domácí tým vehementně snažil něco s utkáním udělat, Espanyol byl dnes rozhodně k poražení. Córdobské však trápily nepřesnosti, jako v 54. minutě, kdy se do šance dral Ghilas, jemuž k zakončení scházel jen krůček. Povedenější už byla akce zelenobílých v 61. minutě, když pálil z úhlu Cartabia a donutil Casillu k pohotovém zákroku. Souboj Cartabia kontra Casilla se opakoval při přímém kopu v 69. minutě, vítězně z něj ale opět vyšel brankář Espanyolu, jenž předvedl tygří skok k tyči.

V 76. minutě už už oslavovali domácí hráči a s nimi čtyřiadvacet tisíc diváků v hledišti první branku, radost jim ale zkazil zdvižený praporek pomezního. Pantičova přesná hlavička přišla až po signalizovaném postavení mimo hru. Na druhé straně mohl rozhodnout utkání ve prospěch katalánského celku Colotto, jeho tvrdá přízemní rána šla ale mimo branku. Gól tedy v utkání nepřišel a obě mužstva berou pouze bod.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, soccerway.com, espnfc.us

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele