11. kolo
08.11.2014 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Granada CF 0:0

Ve Vigu skončilo nepříliš atraktivní utkání bez branek, Estadio Balaídos nevidělo ani příliš mnoho povedených akcí. Celta Vigo určitě chtěla ze zápasu vytěžit víc, protože takto nyní opouští prvních šest příček a je na sedmém místě. Hosté odjíždějí spokojení a na průběžném čtrnáctém místě.

Domácí tým spoléhal především na schopnosti ofenzivně laděného tria Nolito, Larrivey, Orellana. Ani tito tři útočníci domácího výběru se ale dopředu příliš nehrnuli, protože první minuty se nesly ve znamení zdlouhavých kombinací a nedůrazného boje o míč ve středu hřiště. Fabián Orellana se pokoušel o pár minut později najít centrem Joaquína Larriveye, který ale neměl dostatek prostoru na to, aby smysluplně zakončil.

Další Orellanova snaha již přinesla alespoň rohový kop, po kterém se dokonce dostal balon do hostující branky. Problém tkvěl v tom, že se Celta dočkala vedení po akci z ofsajdu, takže branka nemohla zákonitě platit. O dalších patnáct minut později se domácí fanoušci dočkali prvního střeleckého pokusu Celty, o který se postaral Larrivey. Nepříliš nebezpečnou střelu si ale Fernández pohlídal. Po půlhodině hry se centr ze strany snášel ke Gómezovi, který se rozhodl zakončit hlavou. Jeho hlavičku vytěsnil Fernández s velkými obtížemi.

Nástup do druhé půle zastihl v lepší formě domácí, takže se Joaquin Larrivey mohl směle pustit za dlouhým nákopem od obránců. Ani jeho rychlost mu nepomohla v tom, aby míč zastihl na hrací ploše. Celta Vigo sice dávala najevo, že by ráda pro tři body i něco udělala, ale naděje na výhru jí soustavně ničila neschopnost zakončit. A když už se zakončení domácím hráčům povedlo tak, jak to ukázal například Nolito, na místě byl brankář Fernández.

Do další akce se dostal opět aktivní a zkušený Joaquin Larrivey, který se pokusil vypálit z otočky. Ranou z hranice velkého vápna ale minul branku. Když se naplnila přesně hodina ustanoveného času, dostal se na hřiště Rochina. A tomu trvalo jen minutu, než se výrazně zapsal do povědomí diváků. Nově příchozí hráč dostal ideální přihrávku na hranici velkého vápna. Ze stoprocentní pozice poté ale přestřelil, takže si mohl sypat popel na hlavu.

Nolito se octl v zajímavé pozici, ovšem z levé strany velkého vápna však pálil jen do rukavic brankáře Roberta Fernandeze. Dvacet minut před koncem dostal Rochina coby střídající hráč podruhé šanci na vykoupení. Hnal se s míčem na bránu Sergia Alvareze, brankáře si poté obhodil. Když už se ale chystal vypálit, do brány se dostal obránce Gómez, který míč vykopl mimo tři tyče! Přesně seřízená mířidla neměl ani Krohn-Dehli, který pálil mimo.

Již v průběhu poslední desetiminutovky se Fabián Orellana ocitl v obrovské šanci, když si seběhl do velkého vápna. Poté vyslal přízemní střelou, kterou ale Fernández bravurním zákrokem zlikvidoval a oba soupeři si připsali jeden bod. Nic na tom nezměnil ani Radojův poslední střelecký pokus.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurs u tipáče téměř totožný s kursem ve 4.kole ,kdy Granada vyhrála v Bilbau.Co zkoušíte?

Reagovat
šolim

Tak si to vsaď a neotravuj! Tipáč nás nezajímá!

Reagovat
smazaný uživatel

Promin,že jsem něco napsal ,už se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele