19. kolo
13.01.2014 22:00 CET
5 : 1
(3:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Sociedad 5:1

Žlutá ponorka se vynořila na stadionu El Madrigal s drtivou přesností a pěti góly deklasovala hosty ze San Sebastianu. Týmy, které se v nedávné době potkávají už podruhé, překvapily samy sebe a v konečném zúčtování se divák mohl radovat z šesti vstřelených branek!

V dalším z atraktivních utkání tohoto kola se diváci rozhodně nemohli nudit a čas vynaložený na dnešní utkání se jim rozhodně vyplatil. I když výsledek může vyznívat až příliš jednostranně, celkový dojem z právě skončeného zápasu musí být ryze pozitivní. Hosté sice prohráli o čtyři branky, ale přesto si dokázali vyprodukovat velké množství šancí. Jenže, jak to podotkl před zápasem trenér Marcelino Garcia Toral, vyhrál tým, který dokázal své šance lépe využít. A tím byl jednoznačně Villarreal.

Do první větší šance se dostal domácí obránce Mario Gaspar, který hlavičkoval v pokutovém území soupeře trestuhodně osamocen, ale zakončení nedokázal nasměrovat přesně do očekávaných míst. Velké problémy dělal hostům zejména rychlík Giovani dos Santos, který míčovou ekvilibristikou ohromoval jednoho soupeře za druhým. Dočkal se až po sedmnácti odehraných minutách, když se díky němu dostal Villarreal do vedení. Využil totiž Gasparovy nahrávky a tvrdou ranou jako první skóroval.

Smrtící desetiminutovku načal dos Santos, který ji také ukončil. Nejprve nechal vyniknout spoluhráče Ucheho, kterému nahrál na gól skvěle mířeným pasem, poté se sám dostal do vápna a počkal na další centr Gaspara. Trestuhodně nehlídaný jej zpracoval a přesně mířenou ranou jej poslal k pravé tyči brankáře Claudia Brava. Tři góly za třicet minut znamenaly jasnou dominanci Villarrealu a velké problémy pro bodové snahy hostí.

Ani dvě střídání hostům příliš nepomohla, neboť krátce po návratu ze šaten Real Sociedad opět inkasoval. Zlepšený herní projev tentokrát hostům nepomohl, naopak sami inkasovali. Muž zápasu, bývalý hráč Barcelony Giovani dos Santos, se prodral k míči a poslal jej na rozběhnutého spoluhráče Ucheho. Ten už si s míčem poradil a technickou střelou počtvrté překonal brankáře Brava.

Ani skóre 4:0 nezastavilo Žlutou ponorku, která dál radostně potápěla šance svého oponenta. Neuběhla ani hodina hry, ale k míči se opět dostal Villarreal. Costův centr využil Moi Gómez a pohodlně skóroval do rozvrácené a deprimované obrany popáté.

Stále se však diváci mohli těšit na další branku, kterou měl protentokrát na svědomí San Sebastian. Hosté zkazili brankáři Asenjovi sny o čistém kontu, když centr od Carlose Vely dopravil do brány Imanol Agirretxe a upravil na konečných 5:1. Do konce utkání sice zbývala ještě půlhodina hry, ale v jejím rámci se již nic zásadního nestalo. Villarreal dobře věděl, že dnešní utkání zvládl na jedničku, San Sebastian byl ohromen ofenzivní silou soupeře a nedokázal mu vzdorovat.

Autor: Ondřej Pražák / espnfc.com, onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
RS

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

09.01.2014 19:30 Real Sociedad - Villarreal CF pohár + typ X

12.01.2014 ??:?? Villarreal CF - Real Sociedad typ 0:2

Reagovat
RS

ty jsi dobrej tYp

Reagovat
smazaný uživatel

Hambim sa , ale doteraz som netušil, že naša úžasná gramatika rozoznáva typ (ako medlov7 variant) a tip (stávkovací). Ja som sa držal iba pravidiel o zmäkčovaní a ťip mi znelo divne. Ale prachy som ešte sice nezorobil, ale polka tiketu je zatiaľ OK. A to je podstatné, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

(ako modelový - hov.. vidim

Reagovat
RS

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Robík

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
hradec

Villarreal CF 1:1 Real Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa páni navzájom nedohodnú, víťaz zápasu by mal vyhrať aj pohárový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

5 je tak trochu veľa nie?

Reagovat
smazaný uživatel

je tak dál villarreal nejlepší tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele