8. kolo
04.10.2013 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Granada CF 3:0

Villarreal pokračuje navzdory porážce z minulého kola ve skvostné formě a po domácí výhře 3:0 nad Granadou se posunul na průběžné třetí místo v tabulce jen za stoprocentní Barcelonu s Atléticem Madrid.

Žlutá ponorka po svém návratu do první ligy rozjela skvělou sérii bez porážky, kterou až v předchozím týdnu utnul Real Betis. Lepší způsob, jak na nedávný neúspěch zapomenout, domácí snad ani nemohli. Díky brankám Bruna Soriana, Giovaniho Dos Santose a Tomáse Piny neměla s hostujícím celkem z Andalusie žádné větší potíže. Granadští tak prožili naprostý opak co Villarreal - zatímco v minulém kole po skvělém výkonu doma předčili Athletic, tentokrát nenašli na hru soupeře žádnou odpověď.

První šanci měli domácí hned v první minutě, to ale však ještě Pina přestřelil. Další nebezpečný závar se urodil při Giovaniho ráně a poté svou šanci nevyužil ani Pereira. Villarreal to však dlouho mrzet nemuselo, neboť ještě do poločasu se stihli ujmout vedení. Caniho přihrávku převzal Bruno Soriano a vyvedenou střelou z hranice pokutového území poslal svůj celek do zaslouženého vedení. Roberto Fernández se pak musel vytáhnout při pokusu Pereiry, aby alespoň udržel Granadu pouze v jednogólové ztrátě.

Tři minuty po startu druhé půle však ani španělský gólman hostů nezabránil Giovanimu, aby zblízka doklepl Pereirův centr do odkryté brány. Na druhé straně mohl ještě utkání zdramatizovat Riki, ovšem ani krátká vzdálenost od branky mu nezabránila v poslání své střely mimo tři tyče. Když pak osm minut před koncem přidal třetí gól Villarrealu Pina po dalším Caniho centru, bylo již o vítězi definitivně jasno.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Robík

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Villarreal CF 2:1 Granada CF

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele