11. kolo
31.10.2013 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 0:2

Villarreal nedokázal potvrdit roli favorita a prohrál s Getafe 0:2. Ideální start hostů zařídil brzkým gólem Marica a další hřebíček do rakve domácích přidal Pablo Iňiguez v 39. minutě, když se nechal vyloučit. V závěru pak výhru madridského celku pojistil střídající Sarabia.

Poprvé se hosté mohli ujmout vedení v třetí minutě, kdy Borja Fernández ve slibné příležitosti hlavičkoval těsně vedle levé tyče. O dvě minuty později je to však mrzet nemuselo, neboť se průlomu skóre dočkali zásluhou Maricy. Rumunský útočník pravačkou přesně trefil pravý dolní kout branky. Villarreal se pořádně probral až okolo třicáté minuty, kdy musel brankář Moyá předvést povedený zákrok po ráně dos Santose.

Stejní aktéři se znovu utkali minutu nato, i tentokrát zatáhl za kratší konec mexický tahoun ofenzivy žluté ponorky. Domácím pak šest minut před odchodem do kabin nepřidalo ani vyloučení Iňigueze, jenž složil na zem aktivního Maricu a uviděl za svůj zákrok rovnou červenou kartu. I po změně stran se však Villarreal nevzdával a hlavně Giovani neustále prověřoval defenzivu Getafe. Právě po jeho rohovém kopu mohl vyrovnat Pina, ale zamířil hlavou příliš vysoko.

V druhé půli se nenudil ani Sergio Asenjo v bráně domácích. Byť musel vytáhnout zákrok při střele Castra, stále to byl Villarreal, který i v desíti dokázal mít více ze hry. Zakončení však ne a ne vyjít, a tak když i Ucheho střelecký pokus skončil nad břevnem, udeřili podruhé efektivní hosté. Pedro León poslal dobrý míč střídajícímu Sarabiovi, jenž z pravé strany v druhé minutě nastavení zdvojnásobil vedení Getafe a definitivně ukončil jakékoli spekulace o možném dělení bodů.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Na TS je vystavený lupen . Borec dává 02 za velký peníz..Má u toho ještě Bilbao 02.To nemůže vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jak vidíš tak to vyjít může , jinač díky za tip, já jsem to za menší peníz zkusil a něco to hodilo....díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je ten borec mohol by poradit este nejake dobre tipy

Reagovat
smazaný uživatel

VÝHERCI GRATULUJI

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Robík

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele