14. kolo
23.11.2013 20:00 CET
0 : 5
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Real Madrid 0:5

Real Madrid si na své konto připisuje další pohodlné vítězství, tentokrát si pětigólový nášup vysloužila Almería. Skóre hned v úvodu protrhl Cristiano Ronaldo a přestože se později zranil, jeho spoluhráči dovedli zápas do zdárného konce a ještě po jednom přidali další čtyři góly.

První branka padla již ve třetí minut, pak následovalo hodinové okno, než se naplno otevřela stavidla a Benzema, Isco, Bale a Morata definitivně strhli jasné vítězství na stranu hostů. Zranění portugalské hvězdy by navíc podle prvních předpokladů nemělo být nijak vážné.

Almería sice vstupovala do zápasu stále ze sestupové pozice, ovšem tři nedávné výhry značily, že se blýská na lepší časy. Real na tom byl v předchozích kolech podobně úspěšně a oproti minulému zápasu se Sevillou udělal tři změny - Isco, Illarramendi a Ramos zaskočili za Modriće, Khediru a Varaneho. Vstup do zápasu měli hosté bleskový. Iscovu centrovanou pobídku zasunul do brány levou nohou nezastavitelný Ronaldo, pro nějž šlo již o letošní sedmnáctou ligovou trefu, ve všech soutěžích už dokonce o pětatřicátou za posledních dvacet pět utkání.

Hned v páté minutě málem Real přidal druhý zásah. Znovu u toho byl Ronaldo, jehož prudkou ránu zdálky vyrazil Esteban pouze před sebe, čehož mohl využít dorážející Benzema. Osmatřicetiletý gólman měl napilno i ve zbytku první půle. Nejprve kontroloval další povedenou ránu Ronalda po individuální akci, poté mu při střelách Isca znovu s Ronaldem pomohla i pozorná obrana.

Po změně stran Real pokračoval v ofenzivě, zvláště levá strana s podporou Daniho Carvajala několikrát měla blízko k druhé brance zápasu. Poté došlo na zmíněné stažení Ronalda ze hřiště, když si portugalský křídelník o vystřídání řekl signalizací k lavičce. Na hře Realu se to však nijak negativně neprojevilo, ba naopak. Jako první se trefil Benzema v 61. minutě po přihrávce Jesého, jenž střídal právě Ronalda. Povedenou střelou levačkou z hranice šestnáctky nedal Estebanovi šanci a uklidnil hosty před závěrečnou půlhodinou.

Ve zbytku zápasu se ještě potřetí v ligové sezoně trefil Bale a jen chvíli nato jej doplnil Isco skrytou ranou skrze nohy bránícího Tébera přímo do levého dolního rohu branky. Definitivní tečku dodal výsledku střídající Morata, jenž přelstil ofsajdovou linii domácích a jemně přehoupnul míč přes vybíhajícího Estebana.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Robík

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

žeby další hetrick CR7? :D

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
boryland

2:2......

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
zekq

Bez Ronalda to bude nuda 1:3

Reagovat
Pharrell

Real opět naděloval góly .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele