16. kolo
15.12.2013 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Espanyol Barcelona 0:0

Almería se s Espanyolem rozešla smírně 0:0. Domácí zahodili v prvním poločase penaltu, Espanyol nastřelil břevno. Almería se díky zisku jednoho bodu posunula v neúplné tabulce na sedmnáctou příčku. Hosté zůstávají ve středu tabulky.

Zápas mezi Almerií a Espanyolem rozhodně reklamou na fotbal nebyl. Přesto se bylo v úvodních minutách na co dívat. Už v 5. minutě vlétl do pokutového území domácích Cordóba, jenž vyslal povedený pokus, který gólman Almeríe Esteban s vypětím všech sil vytlačil na břevno! Esteban zachránil své mužstvo ještě v 9. minutě, kdy vychytal střelu Sergio Garcíi.

Nejzajímavější situace prvního poločasu se odehrála ve 21. minutě. Po rohovém kopu domácích Gabriel Torje fauloval ve vápně Susa a sudí Carlos Del Cerro nařídil pokutový kop. Verza sice první pokus bezpečně proměnil, ale kvůli příliš rychlému vyběhnutí svého spoluhráče si musel exekuci zopakovat. Napodruhé už ale branku netrefil a Almería tak ztratila šanci jít do snadného vedení!

Druhý poločas už tak vzrušující momenty nenabídl. Obě mužstva hrála opatrně a brankáři příliš práce neměli. Za zmínku tak stojí pouze pokus Garcíi z 60. minuty, s kterým si Esteban v pohodě poradil. Štěstí zkusil i Alex Vidal, ale jeho rána postrádala přesnost. A když se na druhé straně neujala ani střela Thievyho, rozešla se obě mužstva po bezgólové remíze 0:0.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké vyhecované utkání....ale výhru si zasloužili spíše hráči Espanyolu teda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele