34. kolo
20.04.2014 12:00 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

UD Almería - Celta Vigo 2:4

Pravděpodobnost propadu zpět do druhé ligy je v případě Almérie čím dál větší. V domácím zápase totiž podlehla Celtě Vigo 2:4, což byla již její čtvrtá porážka v řadě. Ligový nováček tak zůstává na předposledním místě, zatímco Celta udělala velký krok vstříc středu tabulky a záchraně.

Hosté si na Estadio Mediterraneo po změně stran otevřeli střelnici a zásluhou Charlese, dvakrát Nolita a Fabiana Orellany s přehledem zvítězili. Za domácí sice v průběhu zápasu vyrovnával Rodri, ovšem druhá branka Díaze již přišla příliš pozdě, aby ještě ovlivnila rozdělení bodů.

V úvodu měla Almería i trochu smůlu, neboť Rodriho rána pravačkou skončila pouze na tyči. První gól tak padl na druhé straně, když Nolito ve dvacáté minutě přízemní střelou trefil přesně pravý roh Estebanovy branky. Ten pak svůj celek notně podržel při pokusech Álexe Lópeze, které vždy dokázal vyrazit do bezpečí. Ještě do poločasu se tak domácím podařilo vyrovnat. Rodri zakončil centr Tébara z pravé strany a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Hned sedm minut po změně stran však radost domácích řádně povadla. Nolito připravil palebnou pozici pro Charlese, jenž razantně z hloubi pokutového území napálil míč do sítě. Devatenáct minut před koncem pak aktivní útočník Celty přidal další přízemní ranou zblízka svou druhou branku zápasu a bylo takřka rozhodnuto. Pojistku záhy přidal Orellana a zničená Almería se zmohla jen na symbolickou korekci skóre prostřednictvím Díaze, jenž krásnou střelou trefil horní růžek branky.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele