27. kolo
09.03.2014 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real rozdrtil Levante 3:0 a nadále kraluje ligové tabulce

Real Madrid nadále pevně drží první místo v tabulce s tříbodovým náskokem na druhé Atlético, když porazil doma Levante přesvědčivě 3:0. V první půli se trefil Cristiano Ronaldo, na nějž po změně stran navázali Marcelo a hostující Nikos vlastním gólem.

Výhra Realu rovněž znamená, že rival z Barcelony na něj momentálně ztrácí již čtyři body a rázem je tak situace taková, že favoritem na zisk ligového titulu se stává Bílý balet. Výhra nad Levante tomu jen a jen nasvědčuje, šlo o suverénní výkon, jako ostatně ve většině nedávných zápasů. Napoprvé se po aktivním vstupu do zápasu ještě Cristiano Ronaldo volejem neprosadil, ale v jedenácté minutě už přece jen otevřel skóre. Rohový kop rozehrál Ángel Di María a Ronaldo svým typicky dominantním projevem ve vzduchu přetlačil všechny konkurenty a zavěsil.

Navýšit vedení domácích se po průniku marně pokoušel Gareth Bale, jehož střela skončila vedle. Na druhé straně se Levante dožadovalo odpískání pokutového kopu po kolizi Diega Lópeze se svým jmenovcem Pedrem, ovšem rozhodčí incident neposoudil jako penaltový. Po přestávce tak došlo k nevyhnutelnému, tedy druhému gólu v síti Levante. Real své takřka 80% držení míče přetavil v další gól čtyři minuty po změně stran, kdy se uvolnil na levé straně Marcelo a přesnou ranou skóroval.

Ještě hůř bylo pro hosty ve čtyřiašedesáté minutě, kdy uviděl červenou kartu David Navarro za tvrdý zákrok na Ronalda. Přesilovku málem brzy využil Karim Benzema, ovšem hlavou trefil pouze břevno a následně třikrát ztroskotal na brankáři Navasovi. Třetí branku Realu si tak devět minut před koncem kuriózně vstřelil Nikos do vlastní sítě, když osamocen na zadní tyči nepochopitelně zasunul míč za Navasova záda po Marcelově centru. Výsledek ještě mohl v závěru upravit Cristiano Ronaldo, avšak i on pouze napálil brankovou konstrukci. Mrzet jej to však nemusí, neboť výhra 3:0 je pro Real dostatečně dobrým výsledkem a dalším drobným krůčkem k zisku titulu.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
Robík

4:2

Reagovat
valloire

9-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
boryland

2:2......

Reagovat
RealC.F.

5:2 (benzema, modric, bale 2x,ronaldo - někdo vl. Gol, nevim) tak poďme sampioni Hala!

Reagovat
ryzskej

Sice Levante 4E, ale tady budu přát Realu

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Pharrell

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

"Real naposledy sice v lize ztratil, ovšem venkovní remíza 1:1 na půdě Atlétika Madrid" řekl bych, že spíše 2:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Counter

Ou, sry Moje chyba.

Reagovat
Pharrell

6:2

Reagovat
Lamskej#RMCF

jdem si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 :*

Reagovat
vanGomm

Velice dobrý odhad.Branková konstrukce byla proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je ďábel, pro real je ho škoda...a gól Karabelase byl pěknej, jen škoda, že do špatný branky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=R2p_yNk1JAA

A tohle je borec utkání....Keylor Navas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele