18. kolo
06.01.2014 19:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Celta Vigo 3:0

Real Madrid porazil Celtu Vigo 3:0 a zase jednou stáhl ztrátu na vedoucí příčky na pět bodů. Utkání bylo dlouho vyrovnané, ale po úvodním gólu Benzemy z 67. minuty přetáhli domácí zápas jednoznačně na svou stranu, když se dvěma přesnými zásahy ještě blýskl Cristiano Ronaldo. Real zůstává třetí, Celta Vigo se propadla do sestupového pásma.

Zápas rozhodně nebyl v jednoznačné režii domácího celku, hráči Celty dělali Bílému baletu dlouhou dobu pořádné problémy. Už v 6. minutě si Charles převzal dlouhý míč a sám se z poloviny hřiště řítil na Lópeze, brazilský útočník však se svou šancí naložil bídně a nechal pouze vyniknout gólmana Lópeze. Celkově byli sice domácí dle očekávání lepším týmem, ale svou územní převahu nedokázali přetavit do vyložené gólové příležitosti.

Úporná obrana hostů slavila úspěch po celý první poločas. Ve 28. minutě letěla povedená Modričova střela jen těsně nad Yoelovu bránu, naopak hosté mohli kontrovat do otevřené obrany Realu, ale Charles svou hlavičku umístil nepřesně. Po prvních pětačtyřiceti minutách tak bylo skóre bez branek.

Druhý poločas nabídl více než pětašedesáti tisícům diváků stejný obraz hry jako první dějství. Hra Realu na poctivou defenzívu Celty Vigo vůbec neplatila a stadionem se začal místy ozývat i nespokojený pískot. V 64. minutě naskočil do hry domácí miláček Gereth Bale a jeho přítomnost jakoby oživila celou útočnou vozbu domácích. Už o tři minuty později totiž Bale vyslal přihrávku do vápna Celty, kde si balón převzal Rodríguez, jenž přihrál přesně na kopačku Benzemy, a francouzský forvard obloučkem poprvé donutil Yoela kapitulovat - 1:0!

Realu první gól nesmírně pomohl a v další fázi zápasu už Bílý balet hrál přesně to, co potřeboval. Celta se na nic výrazného nevzmohla a Real mohl v klidu čekat na další chybu hostů. Nejaktivnější hráč domácích Cristiano Ronaldo pak svůj opět vynikající výkon podtrhl dvěma brankami. Nejprve v 82. minutě doklepl na zadní tyči Carvajalův přízemní pas za záda Yoela a v samém závěru si počíhal za obranou hostů na centr Geretha Balea a svou devatenáctou a dvacátou trefou v tomto ročníku stanovil konečné skóre na 3:0 pro Real Madrid.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Robík

2:2

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
boryland

1:1......

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

nejak link...dik

Reagovat
smazaný uživatel

ten rafinha :-O z celti ..celkom si to dava

Reagovat
smazaný uživatel

moc mě ten zápas nebavil no

Reagovat
smazaný uživatel

No což...snaha tam je, stejně ale letos líp jak třetí neskončí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele