20. kolo
18.01.2014 16:00 CET
0 : 5
(0:3)

Reportáž

Real Betis - Real Madrid 0:5

Real Madrid si bez větších problémů poradil se soupeřem ze Sevilly, tamní Real Betis překonal díky pěti brankám. O ty se postupně postarali Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Ángel Di María a Álvaro Morata. Díky třem bodům se Real dostává na stejnou hranici padesáti bodů, na které je v současné chvíli také Barcelona a jeho městský konkurent Atlético.

I když by výsledek mohl tvrdit opak, dnes večer se zase tak převratný tanec Bílého baletu nekonal. Madridský velkoklub porazil svého soka především díky pečlivě organizované hře a využívání svých šancí. Včasné trestání jakéhokoli zaváhání Realu Betis načala portugalská hvězda jménem Cristiano Ronaldo, jež se těší z čerstvé výhry Zlatého míče. Uznávané ocenění se Ronaldo rozhodl demonstrovat již dnes odpoledne, když po první desetiminutovce tvrdě vypálil. Brankář Andersen se jen ohlédl za sebou a lovil míč ze sítě.

Po dalších deseti minutách se portugalská hvězda dostala do další šance, když překonala dva protihráče a stříleným centrem se snažila nalézt spoluhráče. Nikdo z nich ale včas nezareagoval. Přesto se Real dostal do dvoubrankového vedení poměrně brzy. Faul na Ronalda se rozhodl potrestat Velšan Gareth Bale a postavil si míč. Ten napálil přímo na bránu a brankář Andersen neměl úplně čisté svědomí.

Další půlhodina příliš mnoho šancí nepřinesla, až ke konci poločasu se diváci opět mohli zvedat ze sedadel. Skvělý centr ze strany ale nevyužil Castro a míč prolétl mimo tři tyče. Takže na tahu byl Real Madrid a svou výhodu využil. Krátce před koncem první půle si totiž do vápna naběhl Karim Benzema a z menší vzdálenosti po nahrávce Luky Modriće překonal brankáře Andersena - 3:0.

Druhý poločas se dohrával v podstatě pouze z povinnosti. Real Betis vypadal smířen se svým osudem a Merengues se do zakončení také příliš nehnali. Pohodlný tříbrankový náskok dokonale ukojil touhy fanoušků i hráčů samých. Pět minut po změně stran provětral rukavice brankáře Stephana Andersena Cristiano Ronaldo, ale Andersen byl připraven a míč vyrazil na rohový kop. Po dalším rohovém kopu se k míči dostal argentinský křídelník Ángel Di María, který se nerozpakoval a míč napálil za Andersenova záda - 4:0.

Exhibiční tempo Bílému baletu dokonale vyhovovalo, takže po sérii kombinací jsme se další větší šance dočkali až v závěru. Deset minut před koncem utkání se do akce dostal Modrić s Balem, který ale nezakončil. Na míč nedosáhli ani dobíhající spoluhráči. O čestný úspěch se pokoušel Jorge Molina, ale jeho pokus mířil těsně vedle tyče. Přesto jsme se dočkali ještě jednoho střeleckého zásahu, když si na míč naběhl střídající mladík Álvaro Morata a po skvělé nahrávce od Ronalda završil skóre utkání. Real Madrid si poradil s Betisem a rozdílem třídy získal tři body.

Autor: Ondřej Pražák / espnfc.com, onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
Robík

2:1 přání,ale realita tak 1:4.

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem to na 0:3 Síce real v útoku zatiaľ na nový rok boch vie ako nešlape a ani tá hra za veľa nestojí ale obrana je na nový rok silná a ronaldo z benezmom tam niečo fiknú :P

Reagovat
boryland

1:1......

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Pharrell

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid CF :D

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kattos

bale přímák ale ronaldo by e mněl kopat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele