3. kolo
30.08.2013 23:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Rayo Vallecano - Levante UD 1:2

Celky Raya Vallecana a Levante předvedly na stadionu Teresy Rivero v Madridu velkou podívanou. Hostům se sice podařilo vstřelit úvodní gól, ale to pravé drama přišlo až v závěrečných minutách. Nejprve domácí srovnali, hosté si ale v nastaveném čase vzali své vedení zpět.

Už od úvodních minut se hráči Raya tlačili před bránu Keilora Navase. Například Trashorrasova rána z otočky vůbec neměla špatné parametry. Levante první minuty trochu zaspalo a domácí hráči toho řádně využívali - sevřeli soupeře a začali mu diktovat své tempo. Po čtvrthodině hry mohli domácí téměř slavit, když Galvezův pokus z volného přímého kopu skončil na břevně - jeho pokusu opravdu mnoho nechybělo.

Levante nestíhalo bránit rychlé útoky soupeře, do dalšího z nich se dostal Bueno. Také on z úhlu zkoušel štěstí, ale brankář Navas byl k nepřekonání. Levante zahrozilo o minutu později, když se k ráně z větší vzdálenosti dostal Sergio Pinto, ale jeho pokus mířil těsně vedle. Hned vzápětí přišel pro domácí hráče šok - Rubén García dostal dobrou přihrávku, míč si pokryl a proběhl s ním až do vápna. Tam vystřelil a jeho pokus skončil až za zády brankáře Rubéna - 1:0 pro hosty.

Do konce prvního poločasu se již domácí z náhlého šoku nevzpamatovali a krátká porada v šatně jim jistě přišla vhod. Zlomová chvíle utkání nastala po hodině hry. Faulovaný Lass Bangoura neudržel emoce na uzdě a kopl do svého soupeře. To neušlo pozornosti sudího Pedra Péreze, který Bangouru okamžitě vyloučil.

Do velké šance se dostal hostující López, ale z malého vápna neuvěřitelně přestřelil! To dalo domácím hráčům možnost ke zdramatizování utkání. O pouhé dvě minuty později se jim jejich tlak vyplatil - Trashorras si všiml nabíhajícího Joaquina Larriveye a střídající hráč výbornou hlavičkou překonal brankáře Navase!

Domácím jako by narostla křídla, jeden útok střídal druhý. Nejprve se do vápna dostal zakončující Martinez, po něm si na Navasovi vylámal zuby i Trashorras s Larriveyem. Navas se opět překonával a právě díky němu se hostům podařilo zvítězit. Ve čtvrté minutě nastaveného času totiž hosté unikli, Xumetra dostal míč do vápna, kam si naběhl střídající Andreas Ivanschitz. Pro něj už nebylo problémem překonat bezmocného Rubéna. Hosté z Levante především díky skvělému Navasovi přežili několik šancí domácího Raya a odjíždějí se třemi body.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
hradec

Rayo Vallecano 2:3 Levante UD

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
bafpasak

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim jak levantemuze mit takove stesti vsak drzeni mice meli snad 30 % co to je kurva za antifotbal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele