2. kolo
25.08.2013 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 0:0

Levante sice ani napodruhé nedokázalo skórovat, ovšem i přesto uspělo v cestě za nápravou debaklu 0:7 z Barcelony. Doma se Sevillou totiž svěřenci trenéra Caparrose remizovali 0:0 a oba týmy tak získaly své první letošní body.

I Sevilla měla po prvním kole co zlepšovat, neboť v domácím prostředí podlehla Atléticu Madrid 1:3. A byli to právě hosté, kdo po ospalém úvodu zahrozili jako první, když Coke hlavičkoval po Rakitićově rohu vedle. Postupem času však začalo iniciativu přebírat Levante a prostřednictvím Sergia Pinta s Pedrem Riosem ostřelovali Betovu branku, ovšem nepřesně. Více se toho v první půli neudálo.

Po změně stran vypadala Sevilla o poznání aktivněji, Kevin Gameiro však navázal na své kolegy z první půle a přestřelil. Podobně si počínal i Diego Perotti se svým pokusem zpoza šestnáctky. Nakonec však byl do akce povolán i brankář domácích Navas, když zlikvidoval Faziovu hlavičku po Rakitićově pobídce a následně další Perottiho střelu z hranice pokutového území. Když v dobrém postavení neuspěl ani Rabello, naskytly se domácím nečekané příležitosti uzmout všechny body pro sebe.

Nejprve musel Beto zasahovat proti ráně Rubéna Garcíi a poté i přímému kopu Sergia Pinta z dobrých třiceti metrů. Poslední šance zápasu v závěru připadla Sergiovi Garabatovi, jenže i on měl na nedělní večer špatně seřízená měřidla, a tak se Levante se Sevillou rozešli smírně 0:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
monty25

0:3

Reagovat
bafpasak

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele