4. kolo
14.09.2013 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Real Sociedad 0:0

Levante i ve svém druhém domácím zápase uhrálo bezbrankovou remízu proti favorizovanému soupeři. Tentokrát jím byl Real Sociedad, jenž sice měl více ze hry, ovšem i s trochou smůly skórovat nedokázal.

Oba celky v průběhu zápasu stihly trefit břevno. Jako prvnímu se to povedlo Carlosi Velovi z velké blízkosti, pak jej na druhé straně napodobil i domácí Papakouli Diop. Jinak zápas nenabídl nijak strhující podívanou, zvláště v první půli se fanoušci téměř neměli z čeho těšit. Asi nejlepší šanci poločasu z pohledu domácích zahodil Barral, když ve slibné příležitosti po deseti minutách hry hlavičkoval pouze nad.

Branku Levante se pokoušeli ohrozit dalekonosnými střelami Griezmann s Velou, ale ani jedna nemířila mezi tři tyče. Stejně po půlhodině hry dopadl i obránce Alberto de la Bella. Zatímco v první půli si brankář Sociedadu Claudio Bravo téměř nesáhl na míč, hned tři minuty po změně stran musel potvrdit svou soustředěnost při střele Diawary. Jeho protějšek v domácí brance, Keylor Navas, byl povolán do akce při ráně Vely a hra obou týmů začínala pomalu ale jistě nabírat na obrátkách.

Zvláště hosté přitlačili na pilu a snažili se v závěrečné půlhodině strhnout vedení na svou stranu. Jejich klíčový hráč Vela s dalším pokusem neuspěl, a naneštěstí pro Sociedad nedokázal skórovat ani v 67. minutě, kdy Navas vyrazil Seferovićovu střelu právě k mexickému útočníkovi, ten ovšem z pouhých pěti metrů napálil míč jen do břevna. V závěru se ofenzivně probralo i Levante a málem bralo všechny body, když v 80. minutě skončil Diopův přímý kop na břevně Bravovy branky. Oba celky tak mají po čtyřech odehraných kolech po pěti bodech.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
RS

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

never

Reagovat
RS

Další nemastnej výkonm pokračujeme tam kde jsme skončili s Atletikem!

Nikdo to na sebe nevezme, jak to neudělá Vela, nebo Grizi

Po šestnáctku dobrý, ale dál jako by tam bylo nasráno, nikdo tam neměl pohyb k bráně

Nebejt Brava, mohli jsme dostat 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele