34. kolo
19.04.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 0:0

Getafe nadále zůstává v přímém sestupovém ohrožení, neboť na půdě Levante uhrálo pouze bezbrankovou remízu. Celek Cosmina Contry totiž v úvodu promarnil dvě velké příležitosti a následně se v poslední desetiminutovce musel strachovat i o získaný bod kvůli vyloučení Alexise Ruana.

Madridský klub tak setrvává na osmnáctém místě, zatímco Levante promarnilo šanci matematicky si definitivně zajistit záchranu, byť s jednačtyřiceti body je to ze středu tabulky pouze otázka času. Trenér domácích Joaquín Caparrós v týdnu vyzýval fanoušky, aby přišli jeho celek podpořit na stadion Ciutat de Valencia. Ti, kteří se nakonec doopravdy ukázali, však museli být zklamaní z výkonu svých hráčů, kteří nebyli schopní kloudné akce ani proti jednomu z nejslabších týmů v celé lize.

To hosté se postarali o rušný start, když hned v úvodu poslal Ciprian Marica perfektní kolmici Adriánu Colungovi, jehož střela ovšem vyústila pouze v rohový kop. Na opačné straně hřiště se málem Barralova silně nevyvedená střela alespoň ujala jako nechtěná nahrávka, jenže Víctor Casadesús ji nakonec stejně nedokázal usměrnit do brány.

V průběhu první půle musel domácí brankář Keylor Navas čelit pořádnému závaru, který si způsobil sám špatným vyboxováním míče. Své zaváhání ale zvládl s přehledem napravit a Leónovu pohotovou střelu zneškodnil. Hosté se nedlouho poté marně dožadovali odpískání pokutového kopu, když David Navarro udeřil loktem Maricu ve vzdušném souboji. Jen dvě minuty poté musel Navarro předčasně opustit trávník i tak, vyřadilo jej totiž svalové zranění.

Ještě před přestávkou musel Navas chytit další pokus Colung, stejně jako na druhé straně i podruhé marně ostřeloval branku soupeře Casadesús. Bývalý kanonýr Mallorky byl krátce po změně stran stažen za Babu Diawaru, jenž sám brzy po nástupu mohl prolomit bezbrankový stav, když si zpracoval dlouhý nákop a nebezpečně střílel z dobré pozice. Naneštěstí pro Levante však minul.

Po změně stran se domácí přece jen probrali a byli na hřišti tím lepším týmem. Zvláště poté, co Ruano uviděl druhou žlutou kartu za faul na Diawaru, se jejich dominance vystupňovala, jenže utkání i tak skončilo bezbrankovou remízou. Další šance pro klub z Valencie předčasně splnit svůj záchranářský cíl čeká příští týden v Elche.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak chcete istotu, tak neremiza teda tip 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele