20. kolo
18.01.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada CF - CA Osasuna 0:0

Zápas mezi Granadou a Osasunou vítěze nenašel a po bezbrankové remíze si obě mužstva připisují bod. Osasuna protáhla svou sérii bez porážky na pět zápasů, domácí nedokázali zopakovat čtyřgólové vítězství z minulého kola a z desátého místa ještě nejspíš klesnou. Pamplona je zatím třináctá.

Granada prvnímu poločasu více méně dominovala a nepouštěla hosty do větších brankových příležitostí. Nejblíže byli Andalusané skórování v 19. minutě. Po rohovém kopu ale domácí Recio hlavičkoval pouze do brankáře Riesga a míč se poté odrazil od brankové konstrukce!

V 35. minutě se Recio ocitl opět ve výborné šanci, když získal zpětný centr od El-Arabiho, ale střela domácího záložníka se pouze otřela o tyč Riesgovy branky. Třetí velkou šanci domácích v prvním poločase zazdil ještě v 43. minutě El-Arabi, jenž tváří v tvář Riesgovi trefil pouze nohu zkušeného gólmana.

I v druhé půli byli výrazně lepší domácí hráči, své střelecké štěstí si však nejspíš vybrali už v předcházejícím zápase s Valladolidem. Osasuna tvrdohlavě bránila bezgólový stav, a tak se jedenáct tisíc fanoušků příliš nebavilo. Za zmínku stojí akce domácích z 59. minuty, avšak bezchybný Riesgo zlikvidoval pokus Pitiho i následnou dorážku EL-Arabiho.

Stav 0:0 svítil na ukazateli i po posledním hvizdu rozhodčího. Granada odchází ze zápasu poněkud zklamaná, jelikož její hráči dokázali držet více balón a dostali se i do slibných příležitostí. Pro Osasunu, která byla po celý zápas dopředu neškodná, znamená bod splnění mise.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, insidespanishfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

X2 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele