6. kolo
26.09.2013 22:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Celta Vigo 2:0

Getafe v domácím prostředí zabralo a zvítězilo nad Celtou Vigo 2:0. Svého čtvrtečního oponenta tak madridský celek přeskočil v tabulce, a to zásluhou Lisandra Lópeze a Álvara Arroya. Zato Celta již nevyhrála čtyřikrát v řadě.

Jako první z brankářů musel zasahovat domácí Miguel Moyá, jehož prověřil David Rodríguez. Nepříjemnost potkala Celtu v 18. minutě, kdy musel střídat zraněný Carlos Bellvis, nahradil jej Jonny Castro. Hosté i přesto nadále diktovali tempo hry a Moyá se u přímého kopu Krohn-Dehliho z třiadvaceti metrů musel znovu činit.

První pořádný útok Getafe podniknul s blížící se půlhodinou hry Pablo Sarabia, ovšem zradilo jej zakončení a svou ránu ze sedmi metrů poslal trestuhodně vedle. Ještě do poločasu poté znovu zahrozila Celta prostřednictvím Rafy Álcantary, na druhé straně kontroval podobně nepřesně Roberto Lago. Už už se zdálo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu, ovšem ve 44. minutě se prosadili překvapivě domácí.

Pedro León zahrál jako vždy kvalitní rohový kop, který přesně našel Lisandra Lópeze, jenž zblízka zasunul míč do sítě. Když pak šest minut po změně stran aktivní López prodloužil centrovaný míč za sebe na Arroya, který trknul míč do vlastní sítě, bylo o vítězi zápasu takřka rozhodnuto. Celta sice v závěru zápasu vyvinula slušný tlak, ovšem Moyá si čisté konto podržel a Getafe může slavit svou druhou výhru v sezoně.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele