33. kolo
13.04.2014 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 2:2

Nedělní program třiatřicátého kola uzavřela gólová přestřelka v Barceloně, kde domácí Espanyol remizoval s Rayem Valleanem 2:2. Na úvodní branku Stuaniho odpověděli Falqué s Larriveyem a rázem se zdálo, že hosté budou brát všechny body. V závěru však naštěstí pro Espanyol udeřil Diego Colotto.

Rayu ovšem i remíza notně pomáhá k tomu, aby si co nejdříve zajistil úspěšné setrvání v Primera División. Momentálně na sestupové příčky drží madridský celek šestibodový náskok. Espanyol zůstává ve středu tabulky.

Barcelonští si lepší vstup do utkání ani nemohli přát. Hned s třemi minutami na časomíře již Pizzi dodal do pokutového území kvalitní přihrávku, kterou Stuani pohotově zúročil v první gól zápasu. Rayo se však těší výtečné formě a ani brzká branka na jeho pozitivní mentalitě nic nezměnila. Prakticky vzápětí následovaly šance Rochiny, kdy nejprve zablokoval jeho ránu a brankář Casilla zasáhl sám při další nebezpečné situaci o několik chvil poté.

Přesto však domácí nezabránili tomu, aby Vallecano přece jen vyrovnalo ještě do konce poločasu. Dvě minuty před odchodem do kabin se Alberto Bueno prodral vpřed a našel přesně Falquého, jenž točenou ranou poslal míč do sítě asi z deseti metrů. Navíc i po změně stran aktivní Rayo tvrdě udeřilo a s opominutím přestávky otočilo záporné skóre během sedmi minut. Znovu u toho byl Bueno, jehož průnik a centr na Larriveye se setkal s úspěchem, tedy gólovou hlavičkou.

Těsně po uplynutí hodiny hry málem přidal pojistku Raya Rochina, jenže Casilla naplno prokázal své špičkové kvality a fantastickým zákrokem udržel svůj tým ve hře. To se pak prokázalo býti klíčovým, neboť dvě minuty před koncem Manuel Lanzarote odcentroval a bývalý útočník Deportiva La Coruňa Colotto zblízka s přehledem zavěsil na konečných 2:2.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele